Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel soru. Siz gözlem hakisinde sezmek ve geleceği görmeyi aynı mı görüyosunuz? Kata ve Fuji aynı mı yani?
Bu bölüm hakkındaki sorulması gereken soru budur. Spoiler yorumundansa burda cevaplanması daha doğru.
Sezebilmek yoğun çaba sonucu yapılabilir ama geleceği görmek biraz yetenek işi gibi geldi bana. Yani isteyen herkes sahip olamıyor gibi.
 
Ben çok farklı olduğuna eminim. Hyogoro, Sentomaru, Rayleigh, Newgate, Roger gibi adamlar ileri silahlanmaya sahip diye Kokasının sertliği herkesten üstün olamaz. Issho kör olduğu için herkesin aurası gözünde şekilleniyor. Katanın sezemediği kişileri çok net sezer bana göre.. tabi geleceği görmeyi çok daha kullanışlı buluyorum ben.
Tmm aynı düşünüyomuşuz:good:
 
Vergo'nun silahlanması bile iyi seviyede değil ki.Law'a göre sert kalıyormuş önceden.Çok sert olduğunu düşünmeye gerek yok.
Vergo bir örnek sadece demek istediğim şu. Mesela Luffy ileri silahlanmaya sahip ama Kuzanda yok diyelim ama Kuzanın silahlanma sertliği Luffyden üstün olamaz mı ? Daha geçen arcta Kata ile silahlanma tokuşturunca eli yanıyordu şimdi İleri seviyeye geçti ama Katadan ile el tokuştursa hala aynı sonucu verme şansı var bence
 
Zaten bunu fbde Ray söylüyodu yanılmıyosam ama biri geleceği göremiyo diye görüşü üstün değil diyen bi grup var. Ben buna karşı çıkıyorım
Luffy geleceği görmeden önce kata'yı gözü kapalı sezmeye çalışıyordu. Yani sezme olmadan geleceği görmek olmuyor gibi. Bence geleceği görmek net daha üstün.
 
Ileri silahlanmaya sahip kişi sayısı 2 elin parmağını geçmez. O yüzden birinin normal hakisi başkasının ileri seviye silahlanmasından iyi olamaz.

Gözlem konusunda da çeşitlilikler var malum. Fakat Sanji'nin olayının kadın hassasiyeti olduğunu düşünüyorum. Aynı şey Ph'de de olmuştu çünkü :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık