Sence erkek sesini duymaz mıydı yani? Hiç sanmıyorum fark yaratacağını.Gözlem konusunda da çeşitlilikler var malum. Fakat Sanji'nin olayının kadın hassasiyeti olduğunu düşünüyorum. Aynı şey Ph'de de olmuştu çünkü
Sence erkek sesini duymaz mıydı yani? Hiç sanmıyorum fark yaratacağını.Gözlem konusunda da çeşitlilikler var malum. Fakat Sanji'nin olayının kadın hassasiyeti olduğunu düşünüyorum. Aynı şey Ph'de de olmuştu çünkü
Bence de net üstün ya Şimdi Fuji ve Sanji'nin görüş hakisinin Luffy ve Katakuriye karşı avantajı olabilir ama Geleceği görmek aurayı daha iyi sezmek rakibin gücünü hissetmekten çok daha işlevsel bir yetenek.Zaten bunu fbde Ray söylüyodu yanılmıyosam ama biri geleceği göremiyo diye görüşü üstün değil diyen bi grup var. Ben buna karşı çıkıyorım
Olabilir.Vergo bir örnek sadece demek istediğim şu. Mesela Luffy ileri silahlanmaya sahip ama Kuzanda yok diyelim ama Kuzanın silahlanma sertliği Luffyden üstün olamaz mı ? Daha geçen arcta Kata ile silahlanma tokuşturunca eli yanıyordu şimdi İleri seviyeye geçti ama Katadan ile el tokuştursa hala aynı sonucu verme şansı var bence
Şimdi Kaido veya Linlin de İleri silahlanma yoksa Luffyden alt seviyede mi ? Silahlanmaları.. Luffy, Sanjiyi övdü diye kıl olma :/Ileri silahlanmaya sahip kişi sayısı 2 elin parmağını geçmez. O yüzden birinin normal hakisi başkasının ileri seviye silahlanmasından iyi olamaz.
Gözlem konusunda da çeşitlilikler var malum. Fakat Sanji'nin olayının kadın hassasiyeti olduğunu düşünüyorum. Aynı şey Ph'de de olmuştu çünkü
Erkekle ilgili örnek gördük mü hiç? Benim aklıma violet,nami,hiyori, black maria geliyor. Yani biraz abazalık + gözlem haki kasmış gibi ama erkek örnek varsa full gözlem deriz.Sence erkek sesini duymaz mıydı yani? Hiç sanmıyorum fark yaratacağını.
Facts1v1 dövüşte geleceği görebilmek>herhangi bir gözlem türü.
Birbirine üstünlükten ziyade genel olarak demiştim dediğinde haklısındır. Benim Kata dövüşünü tekrar okumam lazm.Bence de net üstün ya Şimdi Fuji ve Sanji'nin görüş hakisinin Luffy ve Katakuriye karşı avantajı olabilir ama Geleceği görmek aurayı daha iyi sezmek rakibin gücünü hissetmekten çok daha işlevsel bir yetenek.
Çok fark yarattığını Sanji'nin hiç erkeklerin yardımına koşmamasından anlıyoruz zaten :/Sence erkek sesini duymaz mıydı yani? Hiç sanmıyorum fark yaratacağını.
İmparatorlarda olmadığını düşünmedim hiç. O yüzden durumu ileri silahlanmaya sahip kişiler arasında değerlendirip birinin normal hakisinin diğerinin ileri seviye hakisinden üstün olabileceğini de düşünmedim. Kaido ve Bm marifetlerini göstersin ondan sonra düşünürüm bu konuyu.Şimdi Kaido veya Linlin de İleri silahlanma yoksa Luffyden alt seviyede mi ? Silahlanmaları.. Luffy, Sanjiyi övdü diye kıl olma :/
Luffy'nin böyle bir sözü var bilmiyor musun yoksa ?Luffyden bahsediyoruz değil mi? Ben yanlış konuya dalmadım