Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölüm güzel 1 haftalık araya değdi. Anlamadığım kısım Who's Who'nun dönüşümü neden bu kadar kötü... Düz Aslan kafası ve uzun azı dişi çizmiş gibi.
Otobur olan adamın çizimi ve ayrıntıları daha hoş. Aslan dişli lavukta ayrıntı namına hiç bir şey yok şu an itibariyle...
 
Maria Robine kalır ya. Eniess lobby hesabı. Ya da Viola gibi Sanji-kuğğğn diye gezer
Ben de bu şekil düşünüyorum mesela birinin silahlanma hakisi, iler silahlanmaya sahip bir başkasından kuvvetli olabilir. İleri silahlanmaya sahip birisinin Silahlanma sertliği ileri seviyeyi yapamayan birinden zayıf olabilir. Aynı şekilde Issho, Katakuri gibi geleceği göremiyorsa bile Katakuriden çok daha iyi fark edebilir nesneleri kişilerin varlığını falan filan...
 
Söylenmiş zaten ama Black Maria smile yemiş, Who is Who'nun da tasarımı kötü. Hibrit formlarını daha iyi çizer umarım.
 
Söylenmiş zaten ama Black Maria smile yemiş, Who is Who'nun da tasarımı kötü. Hibrit formlarını daha iyi çizer umarım.
Smile yemiş değil, smile yemiş gibi görünüyor. Örümcekte surat olmasına gerek var mıydı emin değilim, kötü gözüküyor baya.

Smile yemiş olsa Kumo Kumo no Mi diye geçirmez
 

Üye silindi 5781

İyi de Luffy üzerinden Sanji övüyon ama ikisinin o kısımda alakaları dahi yok. Luffy de yemeğin kokusundan Katakuri'yi buluyordu o bölümler adamlar bile koku ile buldu diyordu diye hatırlıyorum. Yani Luffy sezdi sezemedi ya da Jinbei sezdi sezemedi üzerinden bu konuda Sanji övülemez. Adamlar Zoro'nun da içkiyi sezdiğini söylüyor. Güzel örnek.

Oradaki lafı yanlış yorumluyonuz. Benim olayım oradaki sözden Sanji'ye pay çıkarılmasında. Sanji zaten Dressrosa'da yaptığını yaptı yine, bir farkı yok. Bilmediğimiz bir şey yapmadı yani. Bu gibi sahneler artık normal oldu. Luffy'den de kendi ilgi alanıyla alakalı öyle sezgiler gördük. Zoro'dan bile gördük. Eee Şimdi Zoro için de aynı şekilde Gözlem Ustası diye övgüler yağdırılsın, ne farkı var Sanji'den?:(

Tamamen Luffy adına yorumlanmalı. Zira, Jinbei'nin lafı orada çok önemli. Luffy adına çıkarımlar şöyle yapılabilir. Ya da harbiden sezemedi. Ya da sezdiklerini güçlü olarak yorumlamıyor. Ama Luffy'nin söyleyiş tarzından ben ikinciyi anlıyorum.
Ben sadece bunla kalmayıp Sanji'nin gözlem hakisi hakkında güçlü olduğunu 4-5 tane örnekle verdim onları da okumamışsın anlaşılan.Zoro'nun lütfen sakeyi hissettiği örnekleri atar mısın mangadan? Rica ediyorum.Gel beraber bakalım nasıl hissetmiş.Mangayı açıp bakınca verdiğin örnekle bu benim söylediğim örneğin alakası olmadığını göreceksin.Bambaşka olaylar ikisi de.
Sen hala olaya Luffy'yi çekiyorsun
Luffy bu kadını hissedemedi demek bu kadar zor olmamalı.
Hissetmedi çünkü.İstersen 10 paragraflık makale yaz , mangada hissetmediği çıkarılıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 129)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık