Haydaa başka var mı peki?979. Sayıda görüyoruz.
Haydaa başka var mı peki?979. Sayıda görüyoruz.
Bir sonraki sayfada yandan da gösteriyorlar. Orada da incecik duruyor. Yani yediği smile değil, normal şeytan meyvesi.Haydaa başka var mı peki?
Tamam güzel kardeşim ne anladıysan o kalsın sende.Ben sadece bunla kalmayıp Sanji'nin gözlem hakisi hakkında güçlü olduğunu 4-5 tane örnekle verdim onları da okumamışsın anlaşılan.Zoro'nun lütfen sakeyi hissettiği örnekleri atar mısın mangadan? Rica ediyorum.Gel beraber bakalım nasıl hissetmiş.Mangayı açıp bakınca verdiğin örnekle bu benim söylediğim örneğin alakası olmadığını göreceksin.Bambaşka olaylar ikisi de.
Sen hala olaya Luffy'yi çekiyorsun
Luffy bu kadını hissedemedi demek bu kadar zor olmamalı.
Hissetmedi çünkü.İstersen 10 paragraflık makale yaz , mangada hissetmediği çıkarılıyor.
ona emin değilim ama rayleigh den dolayı deniyor sanji nin olayı aşırı saçmaYapma bunu işte siz Zoronun gozü açılacak diyen insanlarsınız
Sanji icinde Fuji örneği verildiona emin değilim ama rayleigh den dolayı deniyor sanji nin olayı aşırı saçma
Bir sonraki sayfada yandan da gösteriyorlar. Orada da incecik duruyor. Yani yediği smile değil, normal şeytan meyvesi.
Elinde veya görmediğimiz bir yerinde olabiliri kast ettin sanırım ama koskoca örümceği incecik kıyafete sığdıramaz.