Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 5781

Birincisi, Luffy'nin neleri sezdiğini bilmiyoruz. Kadınları sezdiğini söylemiyorum. Sanji'yi sezmiş olabilir olmayadabilir. İkincisi, Jinbei Sanji'nin gidişi için bir tahmin de bulunuyor ve Luffy dediğin gibiyse yani harbiden de güçlü birini sezdiği için gittiyse o zaman görüş hakim yeterince iyi değil demektir diyor. Buradan çıkardığınız sonuç Sanji'nin görüş hakisi daha iyi oluyor.:D Neyini tartışayım.:(
Olayı fanlılığından ötürü anlayamamışsın bile.Ben sadece Luffynin hissedemedigi bir seyi sanjinin hissettigini soyledim ve Luffynin gelecegi gorebildigine gore Sanji'nin de cok guclu gozlem hakisine sahip oldugunu belirttim.Ki luffy de hissedememis ki cevap da vermiyor.Jinbei varsayim suruyor Luffynin bu konu hakkinda fikri dahi yok.CUNKU LUFFY HISSEDEMEMIS.Hissetseydi Sanji suraya gitti derdi degil mi?
Olaya mantikla bakan birisi zaten bana hak verecektir.
 
Teknik ve gücü insanlar bir birine karıştırıyor luffy'nin geleceği görmesi onda muazzem k. Haki olduğu icin değil buna yatkın olduğu icin ve nasıl yapıldığnı cözduğü icin yapabilio. Sırf geleceği görüyo diye insanlar muazzam haki var sanıyor luffy de sanji'nin k. Hakisi luffy den fazla olabilir ama geleceği görmeye yatkın olmadığı ve nasıl yapdığnı bilmediği icin yapamıyo.
 

Üye silindi 5781

Teknik ve gücü insanlar bir birine karıştırıyor luffy'nin geleceği görmesi onda muazzem k. Haki olduğu icin değil buna yatkın olduğu icin ve nasıl yapıldığnı cözduğü icin yapabilio. Sırf geleceği görüyo diye insanlar muazzam haki var sanıyor luffy de sanji'nin k. Hakis luffy den fazla olabilir ama geleceği görmeye yatkın olmadığı ve nasıl yapdığnı bilmediği icin yapamıyo.
Dostum katakuri çatır çutur gözlem hakisi sıçıyordu yapma bunu
 
Aslinda anlamaliydik zaten who's who tayfasi kedilerden olusuyordu. Kaptan da muhtemelen bir kedi diye.
Neko vs who's who olmaliydi oda.....✌

Sanji kh. farkli gibi. Wci da gördük zaten kata ile. Farkli bir versiyon ama sanirsam digerlerinden üstte gibi.

Ace'e bak sen. Ejder yüregi falan mi yemis. Seni civciv seni :)

Law yok'sa kötü bölüm. ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 75)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık