Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'da ileri seviye gözlem var mı ? Yok. Zoro'da ileri seviye silahlanma var mı ? Yok. Rayleigh'in dediği gibi zorlu rakiplerin, dövüşlerin güç artışına sebep olduğu bu evrende Zoro'nun zaman atlamasından sonra zorlandığı bir rakibi oldu mu ? Yok.

Luffy'nin Zoro, Sanji ve Jimbei'yi üst üste koyacak bir ödülü var mı ? Var. İleri görüş hakisi var mı ? Var. İleri silahlanması var mı ? Var. Zorlandığı karşılaşmalar yaşadı mı ? Katakuri ve Cracker.

Zoro ve Luffy çok yakın ama yersen... Bu makasın açılması Luffy'e Tümen komutanları verilmesi bunların hepsi Luffy'nin imparator olmasına yapılmış yatırımlar. Görebilene...
Zoro için bu arctan önce hikaye olarak fırsat yaratılmadı. Ancak bu arcta tek başına King'i alırsa, Oda sıvadı gibi bir cümle kuracak mısın? Yoksa eğitimden gerçekten güçlü dönmüş, Enma ile de YK1 alabilecek seviyeye gelmiş der misin? Evet, gelişimini ilk elden göstermedi. Detaylandırsa daha iyiydi ancak bu Oda'nın Zoro'yu getirmek istediği noktayı değiştirmez. Sonuçta Zoro'nun gücünü tam anlamıyla göstermeyen de kendisi. Bence bunu bilerek yaptı, böylelikle Zoro'ya ciddi bir dövüş çizmeden hikayeye istediği güç seviyesinde dahil edebildi. Yine bu sayede, WCI'da istediği hikayeyi anlattı Zoro'yu dahil etmeden.

Zoro'dan Luffy'nin gittiği yolun aynısını beklemek bence o kadar da makul bir istek değil. Luffy bu dövüşlere girmese gram gelişemez. Adamın dövüş dışında herhangi bir efor sarfettiği yok çünkü. Zoro ise disiplin ve sıkı çalışma demek. Neden bunların meyvesini almasın? Niye bir çok defa antreman yaparken çiziliyor?

Zoro, Luffy'ye çok yakındır demiyorum. Ancak Luffy aldı başını gitti derken, Zoro'yu Sanji klasmanına koyanlar da yanılıyor. Ben Zoro'nun Sanji'ye değil, Luffy'ye daha yakın olduğunu düşünüyorum. Çünkü elimde bir ton sebep var. Bunları tekrar tekrar yazmak anlamsız. Son bölümde sergilediği tavır, tam da kendisine yakışan cinsten. Böyle devam ederse, arc sonunda anlarsınız Zoro'dan ne beklemeniz gerektiğini. Eğer olay düşündüğüm gibi gelişmezse, yanıldığımı da kabul ederim. Wano gerçekten de beklentilerin anlamlı mı yoksa anlamsız mı olduğunu gösterecek bir arc.
 
Son düzenleme:
Vs'ler çok karıştı ve hepsi yarım kalıyor. Ulti vs luffy oldu sonra usop ve namiye döndü.
Sasaki vs Yamato oldu Frankye döndü.
Jinbei vs Who's who oluyor o da muhtemelen Zoro'ya dönebilir.
Black maria vs sanji oluyor o da muhtemelen robine dönecek falan.

Valla ne olacağı çok belli değil. Zoro 3 tane nova ile kapıştı bir de xdrakeye daldı. Muhtemelen Zoro 6lı ile dövüşmeden direkt jacke falan girecek. Jack iyileşip gelecekti. Marco onu uçururken king durdurmaya kalkacağı için kingle de kapışabilir. Çok karışık yav.
 
Kaido'nun takım toplama. Big Mom'unki doğumdan. Herkes bilir ki bilgisayarların en iyisi toplama olandır. Big Mom tarafında kayda değer kaç kişi var ki? Katakuri, Smootchi. Smootchi'yi de tam bilmiyoruz.
 
Bu özellikleri olmayan herkes Sassaki seviyesi mi oluyor. Sassaki dediğin adam Gladius seviyesi bir tip.
Sasaki Gladius'u tekler.
Dressrosa Zoro, tayfanın en güçlü üçüncü adamı ve Gladius'tan çok daha güçlü olan Pica'yı tekliyordu. En az Dressrosa Zoro kadar güçlü olan RS Sanji ise, Uçan Altılı'nın muhtemelen en güçsüzü Page One'a tek atamadı. Bu kıyası yapınca durum gayet açık.
Hatta arttırıyorum, Vergo bile Uçan Altılı'dan kimseyi yenemez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 70)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık