Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy Lucci'yi yendiğinde hareket edemiyordu Sanji ve Zoro böyle kötü bir durumda değildi. Luffy Crocodile'a üç kere kaybetti. Zoro çok zorlandı Sanji diğer ikisi kadar zorlanmadı ama Luffynin devirdiği Luccide Crocodileda tayfasını sololayacak kişilerdi. Luffy, Zoro ve Sanji'nin arası zaten diğer imparator tayfaları kadar açılmayacak fakat. Hangi düşmanı Zoro, Sanji orta/yüksek zorlukta yenerken Luffy'e 2v1 veya 2v1+ attırtmış mangaka söylersen sevinirim. Zoro Kingi kesecek. Sanji Queeni alacak. Luffy, Kid ve Law üçlüsü belki de Zoro ve diğer novaların dahil olmasıyla Kaido mu indirecek ne anladım ben o iki ileri seviye power uptan ne anladım ben Zoro, Sanji'nin aktif olmadığı arclarda power up alan kaptandan.
Şuana kadar olmadı çünkü şuana kadar hiçbir düşmanla Luffy arasındaki fark bu kadar açık değildi. Ben zaten King vs Zoro gibi bir şeyin olacağını düşünmüyorum ama olursa şayet bu Luffy Kaidoyu alır demek değil. Bu dövüş elini ıslatıp kazanabileceği veya Usoppun arkadan gaz vermesiyle tekrar ayağa kalkabileceği bir dövüş değil. Kaku-Lucci, Croco-Daz Bonez arasındaki güç farkıyla King-Kaido arasındaki fark çok farklı Luffynin o seviye gelebilmesi için Oda 2 arc daha uzatacaktır. Ki tekrardan Sanji-Queen, Zoro-King teke tek dövüşünü saçma bulduğumu belirtmek isterim.
4 tane King farklı bir şey.4 tane King >9 kın sulong İnu ve Neko'ya rağmen.
3 diyelim seni mi kırcam :D
 
Eşleştirme yapmak cidden zor sadece Zoro ve Sanji'nin-King ile Queen'i yenme ihtimalini çok zor gördüğün için bunu yazmıştım.

Merak ettiğim bir şey var anladığım kadarıyla.Eğer Luffy 1v1'de Kaido alacak seviyede değilse,Zoro ile Sanji'de King Queen alacak seviyede değildir,demek istiyorsun.

Ama bu mantık benim kafama yatmıyor.
Kaido ile King Queen arasında fark,Luffy ile Zoro Sanji arasındaki farktan daha fazla.

Zoro ile Sanji belki King ile Queen'i 1v1'de yenebilir.

Ama Luffy Kaido'yu yenemez.İmparator yanında sağ ve sol kol çok bir şey değil çünkü.

Fakat bizim tayfa özel ;).Daha yakın güçte bizimkiler birbirlerine.Wano'da da bunu göreceğiz ins.

Benim tayfa hayalim böyle aslında Luffy'e yakın güçte bir Zoro,Zoro'ya yakın güçte bir Sanji.

Yanılıyor olabilirim pek tabii.
Sanji'yle Zoro'nun arasını 2-3 tık açalım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 50)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık