Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy şu an kan ter içinde kalarak ancak bir amirali yenecek seviyede. Aşması gereken aşama o. Onun için de dövüş içerisinde gelişecek p-up alacak falan yani. Kendisi bu seviyeye gelirken de hangi dövüşlerden geçtiğini nasıl durumlarda kaldığını biliyoruz. Şimdi ne Zoro ne Sanji Luffy'nin yaşadıklarının kıyısından köşesinden geçecek bir deneyim yaşamamışlarken iki tane item aldılar diye bu kadar büyük sıçrama yapamazlar bunun altı dolu olmaz. Luffy Kaido seviyesinde olduğunda değil Kaido'ya tek yürüyebilecek kadar güçlü olduğunda Zoro ve Sanji sağ ve sol kollara tek yürürler. Daha önce de yazdığım gibi karakterlerin gelişimleri zaten o seviyede duracak değil. Önümüzde daha temizinden 3 arc var.

Dövüşeceklerse dövüş içerisinde yardım alsınlar ve son düzlükte ipleri eline alıp rakiplerinin fişini çeksinler diyorum bu arada. Kesinlikle uzak durmalılar demiyorum yani.
Bizim sıkıntımız ne biliyor musun ? Luffy Kaido'ya tek yürüyeceği zaman,Zoro'da King'e yürüyecek diyorsun ya.
Ben de diyorumki Luffy Kaido'ya yürüyecek kadar güçlü olduğu zaman.Zoro King'i dört parçaya ayıracak güçte olmuş olacak.

Çünkü Luffy ile Zoro yakın güçte olacaklar.

İşte o yüzden sonuca varamıyoruz.
 
Şu tartışmaya bile açık değil bence.
Sanji wano’da page one’la sek sek oynayıp bütün bir şehri kurtardı üstüne arcın en önemli kişisi olan momo’yu Kaido’nun en güçlü iki adamın arasında alıyor ve bu durumdan sapasağlam kurtuluyor. Bildiğin düşmanı en büyük zarar uğratıyor çünkü rakibin hedefi tamamen Momo. Diğer karakterler de bir şeyler yaptı ama Sanji tamamen ciddi seyir değiştiren hareketlerde bulundu.
Hamama dikizlemeye giderken bile Robin,Nami ve shinobu’yu kurtardı.
Reis geleceği görüyor desene yaw :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 132)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık