Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro anka olmuş Marco nün üzerine binip delikten yukarı çıkacak.

Ya da Law'ın artık devreye girip swap yapması gerekiyor. Devasa bir room ile... Aynı sad üretim tesisini kestiği gibi devasa bir room açma zamanı geldi..
 
  • Yamato tam dönüşüm geçirir ve ejderhaya dönüşür. Momonosuke ile birlikte Wano'nun yolunu tutar. Momonosuke ile Shinobu çok şaşırmıştır. Momonosuke geçmişi hatırlar ve ağlamaya başlar. Kendine hakim olamayan Momonosuke ejderhaya dönüşür. Bu sefer şaşıran taraf Yamato olmuştur. "Sende mi Ejderhasın?" der ve yanıt alamaz. Momonosuke'nin bu gücü kontrol edemediğini fark eden Yamato ona ejderha nasıl olunur? vüdunu ve iradesini nasıl kontrol edebilir? bunları öğretir.
  • Onigashimada ki savaş devam etmektedir. Zoro, "Yardım edebileceğim bir şey var mı?" diyen Marco'dan kendisini tepeye taşımasını ister. Marco Zoro'yu da alarak açılan delikten yukarı doğru uçmaya başlar. Queen engel olmaya çalışır lakin karşısına X-Drake çıkar. Queen ile Drake karşı karşıya gelir. İkisi de dinazor formlarına dönüşür ve kavga etmeye başlar. O sırada Chopper ilacı tamamlamış ve herkesi iyileştirmiştir. Sonunda savaşa katılmaya hazır olan Chopper monster point tekniği ile Drake'nin yanında savaşa dahil olur. Chopper-Drake ikilisi Queen'i bir şekilde yenerler.
  • LinLin en üst kata doğru uçmaya devam eder. Robin ve Brook tepeye ulaşırken Black Maria ile karşılaşır.
  • Luffy ve Jinbei en üst kata gelir ve gördükleri manzara karşısında şok olurlar. Tüm kınlar yenilmiş, kanlar içinde yerdedir. Luffy sinirlenir lakin Jinbei kendisini sakinleştirir. Sakinleşen Luffy geliştirdiği gözlem hakisi ve öğrendiği yeni silahlanma hakisi ile birlikte Kaidoyla savaşmaya başlar. Tepeye ulaşan LinLin ile Jinbei karşılaşır. Her ne kadar gücü yetmese de Ana'yı oyalamaktır amacı.
  • Zoro ve Marco'da tepeye ulaşır lakin sürpriz saldırıyla karşılaşırlar. Saldıran kişi Kingdir. Zoro teşekkür eder ve Luffy ile birlikte Kaido'ya karşı savaşmaya başlar. Marco'da King ile savaşmaya başlar.
  • Tama, Usopp ve Nami'ye Speed'de işe yarayan kibidango olayını anlatır ve akıllarına mükemmel bir fikir gelir. Usopp'un eşsiz nişancılık yeteneği ile Tama'nın kibidango yeteneği birleşir. Bu sayede smile kullanıcılarını tek tek saflarına katarlar.
  • Bölümün son sayfasında ise Tama'yı Onigashima'ya getirenlerin gölgeleri gözükür, orada biter.
No break this week.
Başarılı bir teori neden olmasın :D
 
Eğitimden Zoro daha güçlü döndü zaten. :) Ray adada arkadaşlarıyla kumar oynarken Luffy eğitim görüyordu.Pokerden vakit kalırsa öğrendi işte birşeyler Luffy. :D Son 6 ayda da yine kendini satmaya gitmiştir paralar suyunu çekince.
Kendini pazarlayan bir Ayyaş mı daha kötü ? yoksa Şuana kadarki tek arkadaşları Babunlar olan 16 yaşındaki bir kızın bile iplemediği Asosyal Vampir mi ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık