Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bölüm beklentim sanjinin rakiplerini kolay paketlemesi ve bm ile kaido arası ilginç bir dialog. Big mom ilginç bir yere mi yuvarladı ki geri girince direk çatıya yol aldı.
Luffyle zoronun yukarı varması bir kaç bölüm sürer bence
 
Yoktan çekiyor demedim. Bence Enma'nın olayı azıcık hakiyi bile tehlikeli bir saldırı gücüne dönüştürmesinde. Alışkın olmayan için hakisini çabuk tüketiyordur ama ustası için azıcık bir haki gücünü bile çok iyi bir saldırı gücüne çeviriyordur. Aksi takdirde normal bir kılıçtan farkı kalmaz. Her kılıca haki yüklenir ve hepsi atak gücü ortaya çıkarır.
Kendi kendine tutunacak bir dal bulmuşsun aslında seviniyorum senin için sonuçta ihtiyacın olacaktı :good:
Aşık atışması gibi heyecanla takipteyim.
 
Düşünceme göre bu bölüm Sanji gösterilmeyecek. Sanji'nin biraz orda kalması gerekiyor. Gösterilse de konuşma şeklinde geçecek ya da onu kurtaracak bir prens veya prensesin Sanji'nin olduğu yere yaklaşması gösterilir.

Aslında aklımda Queen ile Zoro'nun iki üç küçük gövde gösterisini görmek vardı ama Kaido'nun adayı kaldırmasıyla beraber herkes üst kata çıkmaya çalışacaktır gibi. 997.bölümde Babanuki ve ekibinin dediklerine bakarsak "Savaşa şuan katılmamız mümkün değil" gibisinden bir söz söylüyorlardı. Büyük ihtimalle bu bölümde 9 kınlar bu başkent taşıma işini engellemeye çalışıp saldırıya geçeceklerdir. Luffyler yine kata çıkma cabası içinde olacağı için pek büyük bir sürpriz yaşanmayacak gibi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık