Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 997: Alevler

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    287
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğik tutmuş çünkü.Gerizekalı hissettirmeye çalışmıyorum ne haddime benim.İlk cümleleri ciddiye almana gerek yok şakasına yazdım onları.Eğer ödülü artsaydı Oda bunu niye saklasın?
Oda niye mi saklasın :hhh: haklısın hiçbirşeyi saklamaz kendisi. Sen ne kadar şakasına yazdıysan bende o kadar şakasına yazdım reis
Hardcore zorocular seni boşuna dışlamıyor lan
Ben daha hardcore olduğum için dışlıyorlar zaten
 
daha önce ödüllerin çok fazla artmasının en büyük nedeni shicileri indirmeleri nedeniyleydi. yani dünya hükümetinin güçlerine zarar veriyorlardı.
bu sefer kaido ve bigmom'a karşı savaşıyorlar. bu dünya hükümetinin işine gelir. sivil kayıp falan da olmayacağı için ödüllerde çok büyük artışlar beklemiyorum. sanji zoro 1m altında kalır. luffy 2m altında kalır.
 
Şimdi baktım da "ro" eksik ve sanki posterde 2 rakam eksik

İster misiniz Zoro bir şekilde ödülünü 1.530.000.000 yapmış olsun ve Queen en güçlü 2 derken birinci sıra için Zoro yu kastetmiş olsun
:hhh: Hayır bak normalde posterde orada R nin altında ":beli:" işareti var.

Belki dediğiniz gibi kaptana bağlı bir artış olmuştur ama muhtemelen yazım/çizim yanlışı çünkü posterde Zoro'nun gözü de açık galiba :bilmem:
 
Bu kadar ittifakın olduğu adada bizimkilerin ödüllerine belly yağacağını sanmıyorum. Luffy 2 civarı Zoro 750 Sanji 600 civarı yeterli olur zaten. Asıl sıçramayı Elbaf sonu yaparlar. Tam anlamıyla bir yonko tayfası edecekleri vakit bu ödülleri almaları daha güzel olur zaten. Tabi bu arcın sonunda hükumete nasıl bir bilgi gidecek dışarıya kim ne haber uçuracak belli olmaz çok uçuk rakamlar da görebiliriz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık