Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 772: Kavundish ve Romeo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen öyle, 1 vs 1'de kimse yenemez Cavendish'i. :) Düşün tam punduna getirip kılıcı Cavendish'e sokacaksın adam uykuya dalıyor, pat Hakuba çıkıp tekliyor seni. Zamanını bilmiyorsun, gücünü 1 diye tahmin ettiğin adam, 10 saniye sonra sana 10'la vuruyor ve sen düşmeden durmuyor. Serideki Kizaru'dan sonraki en hızlı karakter şu anda Hakuba, görebilene aşkolsun. :)
Oha abartı.Sayfayı bulup atsın biri.Buraya gelmeden az daha harcanıyodum diyo Cavendish.Güçlü ama yenilmez değil
 
Mom adaya gelmez. Arc Dof üzerine kurulu yahu. Olmuş 72 bölüm. Sürpriz yumurta gibi boss mu çıkarılır? Boss Dof. Ben Kid üçlüsü+Sanjiler vs Mom dedim ama ben yonko ve 2-3 adamından bahsediyorum. Tam güç yonko olursa tarumar ederler novaları. İkincisi 2y önceki yonko profilini 11 nova bile deviremez. Düşünün Marco Jozu gibi adamlar amirale pek hasar veremiyor. Jozu dediğimiz adam anca 1-2 damla kan getirebiliyor. Amiralden güçlü görülüyor yonkolar. Luffy, Kid vs ne kadar hasar verebilir ki? Üstüne akıl almaz dayanıklılık vardır bu adamlarda. Bu profil değişecektir muhtemelen yoksa novalar amiral seviyesine gelecek de tayfaları yonko tayfasına denk olacaklar da ölme eşşeğim ölme. Öte yandan Kid'in ittifakının 2 kişi ile sınırlı kalacağı belli değil, ekstra müttefikleri olabilir o üç novanın yeni dünyadan. Yani mangaka kafasına eseni yapan bir adam büyük konuşmayın olmaz falan diye. Arc yakında biter, olduğunu görürsek millete salladığınızla kalmış olursunuz.
 
Bu gidişle Cavendish-Law-Luffy ittifakı ile Kid ittifakı birleşip Big Mom'a girecek, Big Mom düşecek ve Barto tayfaya katılacak gibi görünüyor.
 
Cavendish ile Barto tayfaya gelse ne iyi olur be :D Sanji'yi delirtirler yalnız :D Biri bütün kızları çekiyor öbürü tayfadaki kızlara köle olmak istiyor ahahaha valla süper olur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık