Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 997: Alevler

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    287
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro iyi olmuş herifin dikkati dağınıkken saldırmış. Daha da kovalamaca mı oynayacaktı? Afffffferin lan yosun. Korsansın tabii yapçaksın. Helal koçuma:a:
 
Yamato'yu Nami sandım bir ara. Dedim Nami niye Momo'yu taşıyor. Teşekkürler Oda her kadını birbirine bu kadar benzettiğin için.

Bölüme gelirsek güzel bir bölüm. One piece böyle bölüm için okunuyor. Zoro-Choppar ilişkisi çok güzel işlendi. Zoro'nun ilacı alması, Apoo'yu etkisiz duruma düşürmesi(şimdilik öyle duruyor) zaten beklenen hareketlerdi kendisinden. Lakin keşke bu kadar boş şeyler yaşanmasaydı öncesinde o kadar koşturmaca filan.

Zoro'nun Kral Hakisi olduğunun sanılması güzel bir espriydi. Sevdim.

Luffy keşke G4 e geçip uçarak gitseydi demekten dilimde tüy bitti. 500T'ye binse şu an tepedeydi... Sıktı.

Sanji'ye üzülüyorum. Gerçekten üzülüyorum sen birkaç bölüm önce Momo'yu kimler arasından çekip çıkardın King'in saldırısından sağ kurtuldun(Suit'li veya suitsiz beni ilgilendirmiyor o artık Sanji'nin.) Şimdi gidip ne hallere düşüyorsun. hiç mi gözlem hakin yok senin sadece kadın radarı mı bu adam ey Oda? Tehlike olduğunu hiç mi sezmezsin. Çok üzülüyorum çok. Lakin Maria'dan ben bir olaylar bekliyorum sinsiii, yılaağn. Hadi hayırlısı.

Quenn.. üzümlü kekim... Biraz ağırlığın olsun. Tamam zekisin belli ki gücün kuvvetin yerinde ama neler yapıyorsun. Sen ki Big Mom'a saldırmış ve o veya bu şekilde hasar vermiş birisin. Bu Usopp tavırları ne. Canavar Korsanları'nın korkağı olma yapma. Jack yemin ediyorum bak Jack diyorum sizin önünüzde titreyen kızan şu ana kadar sizden çok işe yaramıştır ki kaçıncı bölümde devre dışı kaldı... Yapmayın. Dobarlan bıraqma gendini.
 

Üye silindi 1004

Beyazsakal ve Big Mom'ın meyveleri hikaye şu an.

Seri içerisinde gördüğümüz en tanrısal güç Shiki'yi saymazsak. Bu kadar tanrısal güçlere sahip birisi dururken yaşlı WB'nin en güçlü olması da anlamasız.
 
Zoro açıkça arkadan saldırmış yani net bir güç kıstası yok. Ama şunları diyebiliriz.

Apoo'nun sopasını kesecek kadar b.hakiye sahip yani Apoodan üstün.
Birebir dövüş olsa demek ki Zoro ciddileşirse o sopayı keser atar.

Apoo'nun tek saldırıda yenilmesinden de saldırı gücüne vurgu yapabiliriz.Misal Kid'de vurdu ama tek atamadı.

Drake'in tepkisi de Zoro için olumlu.Uçan Altılı daki belki en güçlü adam bile şaşırıyorsa Zoro'yu yabana atmamak lazım.

Bu bölüm hiç olmazsa şunu anladık.
Zoro'nun rakibi Uçan Altılıdan olacak diyenler büyük oranda patladı.

Birkaç yıl önceki Zoro vs Vergo gibi vs konuları bana kalırsa gülünç hale geldi.
Ben Zoro Law'i dolma gibi doğrar dediğimde Zoro fanları bile başka bir kılıççiyla karsilastirdigimdan yoh artih song song diyorlardı, artık kılıcı siringadan alıp tövbe edebilirler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık