Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 997: Alevler

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    287
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido ile ilgili değinmek istediğim bir mevzu var. Kendisi meyve yedi diye bir şey geçtiğini hatırlamıyorum. Bu bölümde de Yamato Ejderhaların bulut yaratıp, uçmasından bahsediyor. Direkt Ejderha diye bahsedilmesi bana cidden ejderha olduğunu düşünmeye itiyor.

Hatta meyve yemek yerine direkt deney ürünü çıkabilir. Bunun için Punk Hazard arc'ına bir geri dönüş yapalım.

Punk Hazard'ın girişinde Dünya hükümeti ve Denizcilerin işaretini görüyoruz. Dikkat çeken diğer bir simge ise Oni amblemi.



Dev deneyi ve devasa kafatası. Devlerin şekline bakarsak da Elbaf'takilere benzemediklerini daha çok Oz gibi olduklarını söyleyebiliriz.



Kutsal ejderlerin sevdiği Ejderha ve Vegapunk2ın yaptığı yapay ejderha meyvesi.



Bir de Kaido için denilen, bazı nüanslar var. İlki Havada,denizde ve karadaki en güçlü canlı olması. Meyve yemişse denizde en güçlü olması tuhaf olurdu. Dayanak olarak zayıf, ama bu yüzden meyve yemesi bana absürt bir durum geliyor.


İkincisi Big Mom'ın, Kaido'dan o şey diye bahsetmesi. İnsansı bir canlı olmadığına işaret olabilir.




Bunların hiçbirisi Kaido'nun bir deney ürünü olduğunun kesin dayanakları değil, ama Punk Hazard'taki Vegapunk'ın çalışmalarının Kaido'yla bir ilgisini olduğunu düşünüyorum.
@Smoker senin de fikrini almak isterim. Sence Punk Hazard'taki olaylarla Kaido'nun ne gibi bir ilişkisi var? Kaido'ya bir çok atıf var.
 
On kere yazdığım denklemi tekrar yazıyorum
G4=Komutan seviyesi
G4+ileri k.haki=sağ kol
G4+ileri k.haki+ileri b.haki=amiral
G4+ileri k.haki+ileri b.haki+uyanış=imparator
G4+ileri k.haki+ileri b.haki+uyanış+ileri kral haki=serinin zirvesi
Ben hepsinin yanına -1 eklerim hacı.

Gear 4’le bile cracker’e denk olamadı. Hem nami bisküvi ıslattı hem de sadece luffy onları yiyip cracker’i yorabilirdi. Bi de orman dahil oldu savaşa. O durumda bile cracker üstünken mal gibi luffy’nin göbeğine atladı.

ileri kenbunshoku kullanırken de katakuri hala daha üstün gibiydi. Luffy’nin hızına ayak uydurdu, kenbunshokuda zaten daha iyidir ve yumruk çarpıştırdıklarında luffy’nin canı yanıyordu.
tekrar dövüşseler yenilmez tabi ama orda daha güçlü değilmiş gibiydi.

Şuan da bi amiralle dövüşse bi tık altında kalır ama plot’la kazanır diye tahmin ediyorum. Kaido ise dövüş öncesi bile baya zayıflatılıyor üstüne dövüş sırasında da bişeyler olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 41)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık