Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 997: Alevler

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    287
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kapakta Zoro'ya yine Budizm göndermesi var gibi. Seri içinde de Zoro'nun çokça Budizm ile bağlantılı hareketleri var. Ufak bir araştırmayla bununla ilgili yabancı kaynaklar bulabilirsiniz.

Zoro'nun, Apoo'ya yaptığı saldırı muazzam çizilmiş. Normalde saldırı ismi söyler Zoro ama burada Chopper ile konuşana kadar ağzını bile açmıyor. Oda duyguyu çok güzel yansıtmış. Zoro'nun öfkelendiğini iliklerinize kadar hissediyorsunuz.

Bölümde Zoro fanlarını mutlu eden şey, Apoo'yu kesmesi ya da Queen'in korkutması falan değil. Genel olarak bölüm boyunca bu kadar baskın olması, hedefe kilitlenmesi ve ciddiyeyi. Yaptığı her şeyin toplamı heyecanlandırıyor yani. Yoksa Apoo kim? Zaten Zoro da takmıyor Apoo'yu. Geçen bölüm söylemişti.

Kaido, adayı başkente taşıyarak kendi sonunu hazırladı. Ryuma buna çok öfkelenecek. (Onimaru'nun sözüne gönderme yaptım burada. Zoro'yla konuşurken Ryuma'nın öfkesinden dolayı Wano'nun başına kötü şeyler geldiğini söylemişti. Lanet gibi yani.)
 
Sanji süper hıza ve süper hızdan dolayı geçebildiği titrek bir görünmezliğe sahip. Neden bu bölümde bunları kullanmadı?

Oda öyle kafasına göre yazıyor ki senaryo menaryo, yetenekler, eskiden yazdığı şeyler umrunda değil :D Maksat Sanji istediği yere gelsin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık