Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Bilgisayar Tavsiyesi (Genel Başlık)

Merhabalar. Laptop alacağım ama bi kaç fikre ihtiyacım var.
şu cihazlar arasında kaldım bunlara denk msi falan baktığımda baya pahalı oluyor. Bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
Reis hevesini kırmak gibi olmasın ama benimde monitörüm bozuldu ve para biriktirip yeni monitör sipariş ettim internet üzerinden ve Aras Kargo ile geldi monitörün hali aha bu https://hizliresim.com/mkuC1u https://hizliresim.com/XpTiiE Diğer gün Aras kargo'ya gittim ve tutanak tutturdum bakalım ne olacak. Kutud zaten ezilmeler falan da vardı en iyisi video kaydına almak mutlaka paketi açarken video kaydına al. 8 yıldır belki internetten alışveriş yapıyorum ilk defa başıma böyle bir şey geldi çok kötü hissettirdi. :/
 
Son düzenleme:
Daha çok iş için düşünüyorum. Oyun ara sıra oynuyorum çok önemli değil. Çok fazla da sağa sola gittiğim için de masaüstü uymuyor yoksa 6-7 bine bu ayarda bilgisayar var. Asus u düşünüyorum işlemci farkı bariz iyi olduğu için. İşlemcisi bu kadar iyi olmasa monster alacaktım. Uzun süre kullanmak niyetinde olduğum için bu miktara çıkıyorum
Valla uzun süreli düşünüyorsan bile bende Bi bilgisayar vardı 2013 te almıştım. 1500 TL ye i5 işlemci oyun ve iş için kullanıyordum. 7 sene kullandım. Yani o fiyat bandına çıksan da uzun süre kullanacağının garantisi olmuyor maalesef. Tabi fiyat senin belirleyeceğin şey. işlemci önemli ancak o fiyata çıkana gerek bile yok.
 
Arkadaşlar iki sorum olacak ikisi de black friday ile alakalı.
1)JBL live400bt fiyatı yarı yarıya düşmüş. Ben de taksit falan filan girerim diye bir düşündüm şimdi. Black friday'e kadar beklenilmeli emin olamadım. Daha iyi bir fiyata gelir mi acaba diye arada kaldım.
2) Diğer konu da bilgisayar toplamayı planlıyorum ama acelesi yok. Black friday alışveriş geçmişim pek olmadığı için acaba onu da orada mı çıkartsam diye düşünüyorum. Teşekkürler şimdiden?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık