Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 996: En Güçlünün Adası

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    194
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Kid'de keşke başka meyve olaydı. Zehir, lav gibi meyveler bunun karakterine iyi giderdi. Kandan demir çekme gibi olaylara girmeyecekse çamur, toprak logiası bile daha faydalı olurdu.
Bence iyi böyle ya, hiçbir süpernovada bahsettiğin gibi yetenek yok hepsi acayip meyveler, ana karakter lastikken manyetizma çok absürt kaçmıyor :D
 
Bence iyi böyle ya, hiçbir süpernovada bahsettiğin gibi yetenek yok hepsi acayip meyveler, ana karakter lastikken manyetizma çok absürt kaçmıyor :D
Lastik meyve süper. Law'ın meyvesini Amiral yese sırıtmaz. Diğerleri eh işte. Demir, çelik alıp fırmatmak bana manasız geliyor. Umarım başka teknikler görürüz. Kaliteli karakter.

Bonney da az değil meyve konusunda. :)
 
Yamato bebişimin erkekini buldum sanırım; otokonun dibi Franky-bro. Yamato'nun meyvesi olduğunu sanmıyorum ayrıca. Bence ırkına özgü bir şey. Özel bir ırk bekliyorum ondan.

@Ölüm Cerrahı 'na gün doğdu. Bir bölümde iki sürpriz. Hem Law ve D. alakası işlendi hem de Law ve Robin sahnesi konuldu.

Sanji'nin gözleminin nasıl bir seviye olduğunu da gördük. Kendi alanında zirveye çıkmış gene. Muhtemelen Kiku'nun sesini duyuyor. Malum. Sanji'nin gözlemi kadınlar söz konusu olduğunda bambaşka bir boyuta çıkıyor. :D
 
Lastik meyve süper. Law'ın meyvesini Amiral yese sırıtmaz. Diğerleri eh işte. Demir, çelik alıp fırmatmak bana manasız geliyor. Umarım başka teknikler görürüz. Kaliteli karakter. :)
Katılıyorum ama lastik meyvesi süper değil mangaka torpili bence :hhh:lastik diye yapmadığı şey kalmadı bizimkinin orasını burasını şişirmeler metabolizma hızlandırmalar süt içip diş çıkarmalar tehooooo hangi lastikte gördük bunu. Kid'den de bekliyoruz aynı performansı
 
Kınlara teker teker şov yaptırdı, tek panel göstermeden pert etmiş hepsini ahh Soda ahh.

Son bölümler gibi karakterden, karaktere atlıyoz. Her biri 1 tane vuruyor ve ilerliyor. Sonsuza kadar böyle gidecekmiş gibi hissiyat oluşdu artık bende.

9 ırğatın düşmesinin sebebiyle orta verdim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık