Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 995: Kunoiçinin Yemini

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    213
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çöp temizler, gerek bu vsde gerekse diğer vslerde arkadan destek verir yardımcı olur. Nami neden inanılmaz şeyler yapmak zorunda Nami niye mükemmel dövüşmek zorunda?
Zorunda demedim zaman atlaması sonrası Usoppa geliştim diyen bu değil miydi? Ya da WCIde Crackera durmadan laf sokan? Karakter bu triplere giriyosa bir şekilde savaşır da
 

Üye silindi 1004

Luffy'de de radikal terör örgütü kuracak adam gücü var arkadaşlar....

Nasıl Roger'ın sözlerinden dolayı Pedro kendini patlattı. Bu bölüm de Nami istemediği halde beyni yıkanmış olduğu için Luffy'nin kral olacağını söyledi. Bir iki yıla Momo olsum, Tama olsun kendini patlatacak.
 
Zorunda demedim zaman atlaması sonrası Usoppa geliştim diyen bu değil miydi? Ya da WCIde Crackera durmadan laf sokan? Karakter bu triplere giriyosa bir şekilde savaşır da
Savaşıyor zaten düzgün ortam düzgün rakip olsun diğer tayfalardaki güçlü savaşçıların yapacağından bile daha çok icraat yapabilir. Ulti karşısında aciz duruma düşmesi kadar normal bir şey yok bu Nami'yi yetersiz yapmaz. Herkesin çapı farklı.
 

Üye silindi 1004

Dediğin doğru. Ama bu tayfanın başka bir üyesinin arkadaşını satması için bahane edilemez.
Ayrıca Sanji orada olsa hiçbir işe yaramaz anca dayak yerdi. Zamanında Nami, Sanji'yi Kalifa'nın elinden kurtarmıştı hatırlatırım. Adam işe yaramayacağı yola girip niye tayfasının savaş gücünü düşürsün ki. Üstelik gittiği yerde yonkou var. Kaptanı ile dövüşecek yonkou.
Tamam kabul ediyorum kendisi basit bir elek ama bunların haberi yok bundan. Yonkou diye sıfatına kanıyorlar.
Yani en azından P1'ı aradan çıkarırdı. Bizimkilerin işi kolaylaşırdı. Yoksa ben de biliyorum orada olsa bile Ulti'ye hiçbir şey yapamayacağını.
 
Benim demek istediğim şey şu.Evet haklısınız ama seride Usopp henüz bu kadar cesur değil.
Bu kadar cesur değil dememin sebebi Usopp ''Ölümü göze alacak kadar cesur değil.'' demek istiyorum.Adam açıkça düşüncelerini söylemiş.Hani bu konuda ısrarcı olmamın sebebi Usopp'un içinden geçenler ,''Nami'yi düşündüğü için öyle dedi.'' demek , yorum oluyor.Ben direkt gördüğümü söylüyorum.
Zaten Usopp bunu yapacak kadar cesursa seri Usopp için bitmiştir , Usopp hayalini çoktan gerçekleştirmiştir
İçinden geçenleri söylediğine eminim bende ama Nami'nin durumunda kendisi olsa yapacağı şey Nami'nin yaptığı ile aynı olurdu diyorum.
 
Jimbei ile güreş eden Linlin gözlem fakiri. Izo'ya tepki veremeyen King gözlem fakiri. Linlin'in boğazından şak diye yakaladığı Marco gözlem fakiri. Sanji'ye tepki veremeyen Queen gözlem fakiri. Keza Kaido da öyle. Yani insanların sandığı gibi Katakuride gördük ama Top tier adamlarda vardır bu gözlem hakisi gibi bir durum yok. Gözlem de çok net serinin zirvelerinden bu konuda Katakuri seviyesinde olan çok adam olduğunu sanmıyorum hatta. Gözlem de iyi olduğunu düşündüğüm Issho'da dahil. Adadaki Top tier karakterlerin ne hale geldiği belli. Bizim miyata'nın yerine biraz ben öveyim dedim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık