Zoro'nun ödülü 320 ama Queen'in baktığı posterde Zoro'nun ödülünün 2. rakamı "3" gibime geldi. Ben mi yanlış görüyorum???
Ah be reis.Zoro'nun ödülü 320 ama Queen'in baktığı posterde Zoro'nun ödülünün 2. rakamı "3" gibime geldi. Ben mi yanlış görüyorum???
Zeus'u almasın, emek hırsızlığı olur.Usoppun seviyesi laf edilecek bir seviye değil. Zeus hala naminin elinde olsaydı naminin de laf edilecek bir kısmı olmzadı. Şuanda naminin o güç farkını bir şekilde tamamlaması gerekiyor. Zeusu mu geri alır ne halt eder bilmiyorum ama bu şekilde ilerleyemez
Enma suit varken zeusta sorun yok benceZeus'u almasın, emek hırsızlığı olur.
O direkt Big Mom'un gücü, çalınmış. Hiç olmazsa Enma ile Suit çalınmış değil.Enma suit varken zeusta sorun yok bence
Usopp ve franky beraber bi şeyler yapsın dicem de o zaman nami bu savaşın sonuna kadar oturacak mı?O direkt Big Mom'un gücü, çalınmış. Hiç olmazsa Enma ile Suit çalınmış değil.
Savaşçı değil ki zaten, otursun. Ya da güçsüz rakiplerle dövüşsün. Nami hiç bir zaman savaşçı olmadı.Usopp ve franky beraber bi şeyler yapsın dicem de o zaman nami bu savaşın sonuna kadar oturacak mı?