Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 995 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Usopp ile Nami kısmı üzücü olmuş.Ayarı yiyecekler ama abla kardeş ondan sıkıntı değil.Germa'nın da önemli bir oluşum olduğu güçlü karakterlerin paso onlardan bahsetmesiyle anlaşılabiliyor.Linlin, Queen,Drake, Hawkins, Law bile biliyor bunları.Grubun en güçlü kişilerinden olan İchiji'nin Kata'dan yarım yediğini de hatırlatmak lazım.Kata yaptı diye diğer komutanlar da yapabilir anlamı çıkarılıyordu.King cevabını verdi sağolsun.

Marco'nun kısmı ise çok büyük bir olay değil.Linlin kısa sürede fişini zaten çekemez Marco'nun.Her ne kadar Marco'nun iyileşmesinin sınırı olsa da 2 dkda sınıra Bm bile getiremez.

Perospero'ya diyecek söz yok 2 tane fodder mink tarafından bu hale getirildi.Meyve hakimiyeti çok üst düzey dursada haki yönü zayıf muhtemelen.Sonu umarım Carrot gibi bir eziğin ona son vuruş yapmasıyla olmaz.
 
Sanji, Judge gibi bir babaya sahip olduğu için seviniyor mudur ki? :/ Bilemedim, Sanji'nin durumu daha zor gibi.
Sanji'nin belli babası da Judge. :/ Köylü diye birisi bu kadar ezilmez. Statükonun kölesi olmuşsunuz. :/
Olay Judgenin kişiliği değil adamı maşallah tanımayan yok. Vegapunkın bile ex bffsi. Kişiliği ve gücü olmasa da dünya genelinde bir itibarı olduğu kesin. Sanji sevmiyo kısmı ayrı tabii
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık