Yapacağı şey belli çok net aslında yanında dövüşecek adamlardan da yardım alıp Kaido tanklayacak.Oda Marco ile ne yapacağını net olarak bilmiyor.Bakalım nereye koyacak hikayede.
Yapacağı şey belli çok net aslında yanında dövüşecek adamlardan da yardım alıp Kaido tanklayacak.Oda Marco ile ne yapacağını net olarak bilmiyor.Bakalım nereye koyacak hikayede.
Bomboş uçsun diye mi getirdi şimdi arc'a. MF'de de habire dolanıyorduMarineford’a bile ne yapacağını bilmiyordu Marco’yla. Serinin en dengesiz ve anlamsız arclarının ortak özelliği Kuşum Marco...
Sen nereden döndün yine.Dof o hale getiremezse dönüşünün şerefine biraz kata gömelim.Kata övmematikliği yapan ben değilim.Wanoda olanlar adamı yüceltiyor Oda'ya sormak lazım onu.İchiji'yi Dof o hale getiremez zaten.Ona katılıyorum.
Bu bölümden sonra şu kısımla ilgili şüphelerim var.Marco Big Mom tutar. Sanji, Jimbei, Zoro komutanları indirir. Uçan Altılı da Tayfadaki diğer adamlar. Kaido ile Law, Kid ve Luffy üçlüsü iyi bir sağlamaydı. Ama Gördüğümüz gibi Marco Big Mom falan tutamıyor.. Big Mom hala savaşta dengeleri bozan isim.
Buraya bir Marco ile işbirliği yapan Kizaru çiziyorumMarco Big Mom tutar. Sanji, Jimbei, Zoro komutanları indirir. Uçan Altılı da Tayfadaki diğer adamlar. Kaido ile Law, Kid ve Luffy üçlüsü iyi bir sağlamaydı. Ama Gördüğümüz gibi Marco Big Mom falan tutamıyor.. Big Mom hala savaşta dengeleri bozan isim.
Bomboş uçsun diye mi getirdi şimdi arc'a. MF'de de habire dolanıyordu
Şimdi iyice saçmaladınız ha ne yapıcağını mı bilemiyordu ? Marco'da olmasa o savaşta Beyazsakal korsanları ne yapardı düşünemiyorum. Vista, Mihawk oyalanıyordu zaten Sadece Jozu ve Beyazsakal hiç iyi iş çıkaramazdı One Piece'de sadece bireysel güç yetersiz sağlam adamlarının da olması çok önemliMarineford’a bile ne yapacağını bilmiyordu Marco’yla. Serinin en dengesiz ve anlamsız arclarının ortak özelliği Kuşum Marco...
WG sıktı Ben yan hesapla gelip Smoker'a yakalandığımda bana laf atıyordun xd. Doffy o hale getiremez İchiji'yi .1.320 lik adam Germa çocuğu diyor xd.O Germa'nın da o anki en güçlü üyesi Kata'nın tek ele kurban gitti denklemi kur artık :dSen nereden döndün yine.Dof o hale getiremezse dönüşünn şerefine biraz kata gömelim.
Yok.Yok mu arc sonu usopp gömmemiz?