Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Meyvesiz Luffy vs Roronoa Zoro

Dövüşün galibi kim olur ?


  • Kullanılan toplam oy
    263
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy diyenler queeni de aldırıyodu g4 olmadan luffy'e ulti karşısında gördük g4 gecmem lazım diyen luffy'i meyvesiz luffy dof karşısında olsyadı selası kalkardı tekrar diyorum bu konu zoro'ya hakarettir. Neyse ciddiye almıyorum zaten.
 
Birbirinden leş yorumlar okuyacağımız bela bir konu daha. Hadi bakalım. Dof konusunda da benzer şeyler yazmıştım bunda da aynı şekilde Luffy'e bir iki aylık bir süreç vermemiz lazım. Bu durumuna adapte olsun ona göre kendisine en uygun dövüş tarzını geliştirsin teknikler bulsun vs. O şekilde Zoro'yu öper. Bu haliyle elinden bir anda meyveyi alırsan Zoro'yu yenebileceğini sanmıyorum yani Zoro o kadar aciz ve çöp olmamalı bu adam Luffy'nin sağ kolu.
 
Zaten konu olabildiğince sapıyor açılan konu zaten Zoro'nun galibiyeti için açılmış Luffy'den bir kol eksiltilmediği kalmış.
Ben neden açıldığını bilemem ama oy kullanmadım bu ankete... çünkü bence konunun amacı Luffy'e değil de Zoro'ya dokundurmak gibi geldi bana... ama tabii umurumda değil... ben sadece yıllardır Zoro'culara laf edenlere şaşırdım... :D
 
Bence konu açılmalı ama konu resmen Zoro'nun galibiyeti için açılmış:D
Bana bu tür konular çok itici geliyor.

Luffy bu kadar hakiyi meyvesi var iken yaptı. Meyvesi olmasa Enelde ölmüştü mesela. Hatta Enel'i geç Crocta ölmüştü. O zaman zirveye çıktığında Meyveyi alalım Garp, Roger gibilerin karşısına dikelim diyelim ki bu adam da tüm hakilerin ultrası var. EE nasıl yapmış sorusuna da hava diyelim. Ben hoşlanmıyorum. Şimdi görünce gireyim de bir Garp reisi yücelteyim diye yazdıydım zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık