Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Dokuz Kınlar Yonko Tayfası Eder Mi?

Sizce ne kadar güçlü olurlar?


  • Kullanılan toplam oy
    74
Yüksek seviye hakiyi yalnızca kılıçların birbirine değmemesiyle anlarsın seride.Yonko seviyesi bile oralarda değil dolayısıyla Oden’i kapsamıyor bu durum.
Fikrim değişmedi
Hayir yanlışın var . Silahta gayet kisinin hakisini belli eder. Hakisi düşükse silahada düşük haki basacağından karşısındakinin hakisi üstünse vücuduna bastığı hakide üstün olduğundan o kişiyi kesemez.
 
Oden zaten bir yonko seviyesinde. 9 kızıl kın da sağ kolları yaparsak, tayfanın üst kısmı şekillenir. Geriye kalanlar ise ellerinin nereye uzanabilecekleridir. Mesela, kızıl saç korsanları hakkında çok fazla bilgimiz olmamasına rağmen dünya hükümetinin ihtiyarlarıyla konuşması, bize, elinin nereye kadar uzanabileceği ve ne kadar tehlikeli birisi olduğunu gösterir.
 

Üye silindi 1004

Edemez. Güç açısında gereken niteliğe sahipler ama gereken çeşitliliğe sahip değiller.
 
Edemez. Güç açısında gereken niteliğe sahipler ama gereken çeşitliliğe sahip değiller.
Çeşitlilik? Adamların tayfasında 2 tane mink kralı var. 1 tane yakuza lideri var. 1 tane en güçlü balık adam kılıç ustası var. Kendisi sumo şampiyonu. Diğeri ateşi kesiyor. Öbürü ninja :D hangi tayfada ninja var? Hangi tayfada ateş kesen var? Hangi tayfada elektrik saldırısı yapan 2 tane kral var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık