Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Silvers Rayleigh vs. Kozuki Oden

Kim alır?


  • Kullanılan toplam oy
    235
O kepçuk ağızlıyla, işini bilen bu iki badass karakter'i bir tutan oda'yı kınıyorum. :artiz:
Forumda 2010 civarları falan sanırım Kizaruyu Akadan daha güçlü gören kitle varmış. Filo amirali için satmayın, Kizaru da aynı seviye adamı

Xebec, Garp, Roger ve WB ayır, Rayliler Odenler, yonkolar, Dragonlar, filo amirali, düz amiral. Bunlar aşağı yukarı denk kişiler işte :artiz:
 
Ortak lafı falan hikaye ya. Ondan bir şey çıkarmıyorum ben.

Kral hakide daha iyi olan görünen itibariyle Rey. Gözlemde yine Rey. Silahlanmada Oden olabilir. Kesin bir şey diyebilmek için Kaido olayını beklemek lazım. Ama Rey de benzer haki tekniğini biliyor. Yani o konuda da kalburüstü seviyede diyebiliriz. Yaşlı haline rağmen amiral çizmesi falan artıdır.

Fiziksel güç olarak Rey'in ezileceğini düşünmüyorum. 70 küsur yaşında Calm Belt'i yüzerek geçmiş adam prime döneminde fiziksel olarak zayıf kalmaz.

Son olarak; Oden sanki daha çok içgüdüleriyle savaşan birisi. Rey ise daha fazla aklını kullanıyor gözüküyor. Akıl ve sakinlik birbirine yakın seviyelerde daha önem arz ediyor bence. O yüzden Rey alır diyorum.
Kağıt üzerinde Rayleigh epey güçlü ama somut olarak dediğim gibi, en büyük başarısı amiral bloklamak. Evrende amiral imparator bloklamayanı şamar oğlanı yapıyorlar, bu kadarını yapması gerçek bir başarı değil benim gözümde. İlerde bir gün Rayleigh' ayrıntısıyla işlenir farklı şeyler çıkar o zaman tamam ama şu koşullarda amiralden bir tık öteye koymam bu adamı.

Oden'in saldırı kısmında problem yok, evrendeki en iyilerden biri ancak dayanıklılık ve gözlem haki kısmında zayıf. Dayanıklılığına zayıf deme sebebim de Kaido'dan tek yemesi. Belki de aynı sopayı yeyip yere yığılmayacak karakter yoktur evrende, bunu da bilmiyoruz.

Neyse konu uzar da uzar, Oden içinden geçer diyorum :d
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık