Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Roronoa Zoro

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 499 91.7%
  • Sevmem

    Kullanılan: 46 8.5%

  • Kullanılan toplam oy
    544
Büyüten ben değilim, Oda. O 21'lik kılıçla, Kılıç Tanrısı olmuş, Wano'yu tüm dünyaya zehir etmiş; tüm düşmanlarını saniyeler içerisinde yeniyormuş vs. Bunları ben yazmadım. :flaugh:
985. Sayı da kaidou bile diyor şelale olmasa biz yandıydık diye. Bu da orochi gibi halkı keklemiş işte. Halk zaten pirinç yiye yiye kafası güzelleşmiş. Yani bunları kandırmak zor değil. :bilmem:
 
Şov dediğim sağlam işler yapıp, bu arcın odak noktalarından biri olması... eğer yine gidip hiç bir derinliği olmadan öyesine bir dövüşe girerse... yani odak noktalarından biri Zoro olmazsa Wano’nun... maalesef daha denilecek bir şey yok... :D
Ya ayıptır söylemesi şu an senin gözünden zoroyu bir hiç olarak görmeyi çok merak ettim. Ama zoro odak noktası olarak geyşaları seçti bu arc :hoo:
 
Şelale doğal bir duvar oldu bize diyor işte.
Tamam da bunun Ryuma ile alakası yok. Bir kere, Ryuma zamanında Wano dışarıya kapalı değil ve her isteyen Wano'ya gelebiliyor. Gelemeselerdi bu kadar saldırı olmazdı ve Ryuma da savunamazdı. Bununla ilgili teorim var, okumadıysan bir göz at reis.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık