Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Kozuki Oden

Kim kazanır?

  • Akainu

    Kullanılan: 226 64.0%
  • Oden

    Kullanılan: 115 32.6%
  • Berabere

    Kullanılan: 12 3.4%

  • Kullanılan toplam oy
    353
Tüm Kaido vsleri niye kapansın o muhabbette Akainu lafı geçiyor bir soru soruluyordu yanlış hatırlamıyorsam sonra da Oda Kaido örneğini veriyordu.Yani Kaido’yu onunla gayet o laflardan kıyaslayabiliriz diğer karakterleri de söyleseler onları da kıyaslardık.Muhabbette olmadıkları için birşey diyemeyiz diğerleri için.
Oda'ya analar Akainu'dan güçlü mü diyorlar. Bu da analar en güçlüdür. Analar Kaido'dan güçlüdür, ama seni de en çok onlar sever diyor.

Buradan Kaido>Akainu çıkartmak Kaido>All çıkartmakla aynı.
 
ilk yaptığı saldırı techin yediği saldırıya benzer,2.vurdugu güçlü oda kafaya gelmedi.Yani koskaca savaşta tek darbe aldı böğrüne felç oldu kısa süreliğine :D,dof dayanırdı üzgünüm asdasd
Hmm. Anlıyorum :(


O konuya şöyle geleyim.Oden Prime Wb ile kısa süreli kapıştı.O Wb yıllarca güçten düşüp birde mf savaşında hastalandı.Ama Flashbackte gördüğümüz zirve Oden o kapışmanın üzerine birde güçlenip zirvesine ulaştı.Yani artık Wb vitesi geriye takarken bizim gördüğümüz Oden bir sonraki vitese geçti.Oradan hesap et performansını.Bak yener demiyorum karıştırılmasın.
WB güçten düşmüş olsa bile hala dünyanın en güçlü adamı olarak anılıyordu. Hatta sen de sürekli bunu diyorsun hatırladığım kadarıyla farklı konularda.

Gelelim Oden meselesine, WB ile kapıştı dediğin Oden'in birden saldırıp geriye atılmasından ibaret. Roger karşısında verdiği tepkiyi de biliyoruz.

Odenin şu kadar veya bu kadar güçlü demiyorum aynı şekilde. Akainu'nun yaptıklarını yapamayacağını düşünüyorum yalnızca.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık