Adam oraya gelinceye kadar binlerce kişinin içinden geçtiGenç Kaido'nun tek normal topuzuna Allahına kavuşan Oden:
Adam oraya gelinceye kadar binlerce kişinin içinden geçtiGenç Kaido'nun tek normal topuzuna Allahına kavuşan Oden:
Çok kişiAsıl soru şu, o topuzu hazırlıksız hakisiz yiyip de ayakta kalabilecek kaç kişi var?
Akainu da Beyazsakalla savaştıAdam oraya gelinceye kadar binlerce kişinin içinden geçti
Allahım bana bişeyler oluyor ?Akainu kazanır da tek atma rahat rahat yenme gibi bir durum söz konusu değil.
Akainuyu Kaidodan güçlü gördüğümü de belirteyim.
Gene ne oldu dns...Allahım bana bişeyler oluyor ?
sanmam yaÇok kişi
Öyle bir tansiyonum düştü bir anGene ne oldu dns...
Kaçıncı SBS?Yazar sbsde kendi ağzıyla Kaido>Akainu demişken...Son sayıda Kaido’nun karşısında Oden olsaydı onu öldürebileceğini söylemesi varken...Ve üstelik bunu güncel hali için söylüyorken ben ortada tartışılabilecek birşey göremiyorum.Feat saçmalığına girerseniz tartışırsınız tabii.O saçmalıktan canı yanan çok oldu geçmişte tıpkı Mihawk vs Buggy gibi.
Sbs yada bir konuşma.Analar Kaido’dan bile güçlü tarzı bir konuşması vardı.Kaçıncı SBS?
Vurdu gol oldu ama tabi topu ağlardan çıkarır golu saymazlar birazdanYazar sbsde kendi ağzıyla Kaido>Akainu demişken...Son sayıda Kaido’nun karşısında Oden olsaydı onu öldürebileceğini söylemesi varken...Ve üstelik bunu güncel hali için söylüyorken ben ortada tartışılabilecek birşey göremiyorum.Feat saçmalığına girerseniz tartışırsınız tabii.O saçmalıktan canı yanan çok oldu geçmişte tıpkı Mihawk vs Buggy gibi.