Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Donquixote Doflamingo

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 277 74.5%
  • Sevmem

    Kullanılan: 95 25.5%

  • Kullanılan toplam oy
    372
Öyle boss bekliyorsan boşa beklemişsin naruto yada bleach değil bu seri.O beklentiye en uygun olan Doflamingo’dur yine de.Smile üretimi,yeraltı dünyası hepsinin arkasındaki mastermind işte.Sahte haber yaptırmaktan,ace meyvesine,ödül koymaya kadar falan stratejik düşünceleri vardı.Sadece ana karaktere sökmüyor bunlar o kadar.Onları geçtim kol kestiği sahne epik bir gösteriydi.Hangi boss böyle bir sahne sunabildi bize.
Arlong, Rosa''daki Dof'tan daha mastermind'dı. Gerçek Mera Mera'yı ödül olarak koymak ne kardeşim...
 
Zeka dediğin yanında güç olmadan çok bir şey ifade etmez. Dof güçsüzdü. Bleach'in mastermindı olarak nam salmış Aizen, evrenindeki en güçlü bir iki karakterden biriydi mesela güç olmadan o etkiyi veremezsin. Naruto da ise inşallah mazlum Madara'dan bahsetmiyorsunuzdur mastermind diye. Nasıl öldüğünü hatırladıkça gülüyorum
 
Arlong, Rosa''daki Dof'tan daha mastermind'dı. Gerçek Mera Mera'yı ödül olarak koymak ne kardeşim...
Evet o benim de yakındığım birşey.Oda’nın tamamen Sabo yesin diye eğip bükmesi işte.Karakterleri senaryo uğruna hiçe saydığından oluyor bunlar Oda’nın kendisi de kabul ediyor.Sadece Luffy,Zoro,Sanji için geçerli olmadığını görüyoruz bu örnekten.Sahte haber yaptıran adam oraya sahte meyve koyar Diamante lord bile değil zaten neyin garantisi.Oradan çok güzel senaryo da yazardı ama meyveyi Sabo’ya yedirmek istedi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık