Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 993 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetiş artık beklenen oğlan. Yoksa ortada 9 kın falan kalmayacak. Kinemon luffy nin gözü önünde ölürsün umarım .

koku sahnesi her ne kadar güzel olsa da, law ittifak ta iken hiç bir önemi yok. Hepsini yeniden yapabilir gücü sayesinde.
 
Güzel yorum. Ama ne bileyim keşke Xebec olayını, intikam savaşını görseydik. Keşke Akainu'nun yaşaması yer yarılmasına kalmasa veya Garp'ı Rogerla anıldı diye övmesen. :D :sapkali:
Ben Garpı Roger ile anıldı diye övmüyorum. Bu iki canavarın bunlardan daha büyük bir canavarı yenmek için güçlerini birleştirmek zorunda olduklarından dolayı anıyorum Rogerı. Yoksa Garp reis zamanında az hacamat etmemiş Rogerı.

Xebec olayında zaten 4v2 mevzusu varsa Garpın gücü benim gözümde bir kat daha artar.
 
Yav benim anlamadığım bu kaido bizim luffy'den darbe aldıktan sonra insan formuna geçip tek attı neden hala ısrarla yara almasına kanamasına rağmen hala ejder formuna geçme peşin de bunun altın da bir şey olması gerekiyor bence ya da tamamen fantazi ejder olup onun skıllerını kullanmayı seviyor :D
Uçuyorsun, slash üflüyorsun, füze gibi ateş topu atıyorsun, dayanıklılık arttırıyorsun, büyük ihtimal iyileştiriliciği var ...
Ben olsam bende kullanırım.
 
7 kat var galiba çıkmaları için. 1000. bölüme de 7 bölüm var.
öyleyse süper olur bence 1000. bölüm de kral yukarı çıkar ve kaido ile karşı karşıya gelir harbi efsane olur 9 kın paket olmuş olsa yarı ölmüş diğer yarısı ölüm döşeğin de olsa kaido da bağdaş kurmuş oturuyor luffy'i görünce demek geldin ben de seni bekliyordum diyerek ayağa kalksa ve luffy direkt g4'e geçse ve asıl savaş başlasa offf yazarken tüylerim diken diken oldu luffy bağırarak seni indireceğim kaidoooooooooooooooooo dese o çelik bedenini içeriden yok edicem dese peşine kaido tek aldığı saldırıyı yapsa luffy geleceği görerek sladırıan kurtulsa oy oy oy kaido şaşırıp geçmişi hatırlasa roger'ı felan ufff fena olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık