Biliyorum biliyorum ama işte, bekliyorum :dUmarım yarıp geçmiştir. Ama Oda’da o yürek yok biliyorsun.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Biliyorum biliyorum ama işte, bekliyorum :dUmarım yarıp geçmiştir. Ama Oda’da o yürek yok biliyorsun.
Sanji ikisinin toplamından da bir adım öndedirÇok mu canını yaktım, tamam tama dur, aynı kategoride sadece Luffy'le ama bir adım öndedir Zoro
Nasıl geçsin balığı yanında Luffy ile koşarken, çocuk öyle bir koşuyor ki yanındakilere de buff atıyor, şuan kimse o üçlüyü geçemezZoro önce bi balığı geçsin, sonra luffy'i geçer.
1071. Rez al.Wano kaçıncı bölümde biter diye bir anket açılsa güzel olur.
Luffy reis mezeleri adamlarına bıraktı, kendi ana yemeğe gidiyor.Nasıl geçsin balığı yanında Luffy ile koşarken, çocuk öyle bir koşuyor ki yanındakilere de buff atıyor, şuan kimse o üçlüyü geçemez
İşte bizi zorofanlaştirmayaçalışan bi ajan.Değiliz abi değilizSanji ikisinin toplamından da bir adım öndedir
Herkese göre kendi söylediği gerçektir, mutlak gerçeği zaman gösterecekBen gerçekleri yazdım, anlayan anladı.
Zorocu ajanı da dendi Sanjici ajanı da dendi...İşte bizi zorofanlaştirmayaçalışan bi ajan.Değiliz abi değiliz