Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 993 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birebirde hangisi güçlü bilemeyeceğiz. Eğer kaido hile yapmasaydı oden belki de sezerek o saldırıyı savacaktı ve kaidoyu yılan söğüş yapacaktı. Bunu bilemeyiz, sonuç olarak kaido yardımla kazandı, sonrasında karaktersizlik yaparak verdiği sözü de tutmadı. Adam değil yani. O yüzden yaratık diyorlar sanırsam.

Kınların açtığı yaralar iyileşiyormuş, haki kullanmadıklarından galiba. Enmanın zoroda olması daha anlamlı hale geldi. O da karşılaşacak kaidoyla.

Savaşın ilerleyen zamanlarında shinobudan bir sürpriz bekliyorum çünkü meyvesi bir şeyi olgunlaştırıp son daha ileri formuna dönüştürüyordu yanlış hatırlamıyorsam ve yaratıcı hayal gücüyle çok kullanışlı olabilir. Mesela momoyu yetişkin bir ejderhaya çevirebilir.
 
İlerde zoro kaidoyu keserse yandık, amiral+ olur direk. Şu çöp haliyle fanlarıyla zor uğraşıyoruz king, kata falan aldırıyorlar, o zaman hiç anlatamayız bak zamanında kinemon da kesti diye.
 
Çoğu güruhun aksine 9 kının Kaido ile aşık atabilmesi hoşuma gidiyordu ve onurlu bir yenilgi almalarını umuyordum. Artık bu noktadan sonra Kaido süpürecektir. Oda'nın tam kıvamını tutturduğunu düşünüyorum bu dövüşün.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık