Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Wano'nun En Balon Karakteri Kim Olacak?

En balon karakter kim olacak ?


  • Kullanılan toplam oy
    140
Marco'dan çok korkuyorum balonluk konusunda, umarım çıkmaz. Şuana kadar pek bir icraatını göremedik. Onun dışında hiç bir karakteri balon olacak kadar gözümde büyütmedim.
 
Mihawk
Wano'da heykeli vardırlardan, Oden ile dışarıda dövüşmüştürlere, oradan da Mihawk niye gidiyor abiğğğ onlar gelsin bulsun adamı'lara.......
Zoro
Buna yazmaya başlasam sabaha anca bitelkrjşlaskdjfşlskjadf
Xoş konu olmuş. Tşk.
 
Hiç şüphesiz Orochi'dir. Tamamen boş balon bir karakterdir. Korkmaktan ve alçaklıktan başka bir şey yapmadı. Biz Wano'da Kaido'dan sonra en güçlüsünü o sanıyorduk(Kaido'nun 3 adamıyla beraber). Ama gel gör ki yılan değil 9 başlı solucanmış Orochi.
Ha bir de Hawkins ve Kid var. Fazla oy veremedğim için Hawkins'e verdim. O daha da boş bir karakterdi. Ama sadece güç konusunda bence. Çünkü Law'ın arkadaşlarının canını içine almıştı. Yani Law onu hiçbir şekilde öldüremezdi. Sonra ne oldu bilmiyorum hem arkadaşlarını hem onu serbest bıraktı. Oralar gösterilmedi ama bence Law ile gizli bir anlaşma veya ittifak yaptılar. Kaido'nun işlerini baltalamak için. Çünkü başka açıklaması yok. Mutlak avantajlı bir konumdan tam dezavantajlı bir konuma geçmesinin başka açıklaması olamaz.
Keza Kid de öyle. Luffy, Law ile beraber çiziyor Oda ama şu demir gücünden pek bir cacık çıkacağını sanmıyorum. Law'ın gücü gene iyi. Bunun ki tamamen işe yaramaz. Bence baya balon bir karakter.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık