Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Dokuz Kınlar Yonko Tayfası Eder Mi?

Sizce ne kadar güçlü olurlar?


  • Kullanılan toplam oy
    74
Jack yav. 1 milyarlık adam. Çiziksiz eforsuz indirdiler adamı. Katakuri yenemesin hadi, en azından ikisi bir Yc1 çıkarır bana göre.

Jacke yapılan Katakurinin İchijiye yaptığı ile aynı benim için :d
Baktığın zaman kinemon da kaidonun ağzını kesti. Ozaman en gucku adam kinemon .
 

Üye silindi 5781

Bunlar 20 yıl önceki savaşta kaybetmedi mi?
Bizzat bu saydığın kişiler savaştı.Hile hurda ne olursa olsun , Oden ve uşakları Canavar Korsanlarına dayanamadı.
20 yıllık sürede geçirdikleri eğitim vesaire diyorsanız.Zaten bu 9 kişiden birkaçı 20 yıl sonrasına ışınlandı ve Oden eğitim verdiğine göre savaştan çok önce eğitim verdiği anlaşılıyor (Yani savaştan sonra nasıl versin , idam oluyor adam.).Şu anki savaşın 20 yıl önceki savaştan bence 2-3 farkı var.
1-Zamanda seyahat etmeyenlerin duygusal birikimi
2-Sulong formu
3-20 yıl bekleyenlerin gelişimi
Sulong formları ne kadar güçlü olsa da Jack tek başına minklere 5 gün aralıksız ne yaptı biliyoruz (Jack sulong formsuzlara karşı savaşmıştı.).
Ayrıyetten sulong formunun çok büyük dezavantajları da var ve kimse buna dikkat çekmiyor nedense.
Sulong formlarının yeterince eğitilmedikleri sürece zihinlerini tamamen kaybedecekleri ve yakınlarına, hatta arkadaşlarına ve müttefiklerine bile saldıracaklarından, bu dönüşüm minkler için çok tehlikeli , Sulong dönüşümdeki kontrolü sağlamak da çok zordur.Bunun en büyük örneği Pekoms-Pedro örneğidir , Pekoms normal zihinsel düşüncelerini bırakıp tamamiyle bilinçsiz bir yaratığa dönüşmüşken Pedro bir sebepten ötürü onu durdurmaya başarmış , eğer başarmasaydı Pedro çok önceden ölmüş olabilirdi.Sulong'un minkler için ölümcül olduğuna değinmiyorum bile.Carrot , Sulong'u kullandıktan sonra bilinci düşmüş ve bir süre Sunny'de dinlenmek zorunda kalmıştı.

Yani her ne kadar Sulong Minkler için savaşta çok büyük artı olsa da kısa bir süre süren Sulong formu oldukça tehlikeli bir dönüşümdür.O yüzden savaşçılar kısmına Minkleri çok büyük bir müttefik olarak görmek doğru olmaz.İyi bir müttefik ama abartıldığı kadar iyi değil.

Onun dışında bir yonkou tayfasına göre sistematik ve olgusal değiller.Kaido'nun inine giren ajanın son halini 1 yada 2 bölüm önce gördük hatırlıyorsanız.Onun dışında Kanjuro kendisini açığa çıkarmasa bir süre hain olduğundan habersiz Onigashima'ya gidebilirlerdi.Kanjuro kendini açığa çıkardı , Drake ise yakalandı.
(Big Mom'da da Kaido'ya benzer bir durum olmuştu , aranızda buna böyle bir cevap verecek olan varsa bunu da parantez içinde geçmek istedim.)

Bunu şöyle düşünebiliriz.
Dokuz Kızıl Kın ve Oden , Big Mom ve 4 kumandanıyla kapışabilir mi?
Dokuz Kızıl Kın ve Oden , Kaido ve 3 kumandanıyla kapışabilir mi? (20 yıl önce yapamadılar.)
Dokuz Kızıl Kın ve Oden , Shanks ve tayfasıyla kapışabilir mi?
Peki ya Blackbeard karşısında?

Yonkou kavramı için Kaido'nun Kid'e söylediği çok güzel bir söz var.

''Şimdi git ve o nesline sizin birer korsancılık oyunu oynadığınızı söyle.''
Yonkou başka bir boyuttur. 1-2 darbeyle yonkou tayfasıdır teşhisi koymak zordur.
 
Bodozlama bir rakibe dalıyorsa lol-diff sifatiyla yenilmesi normal degil mi? Adamlarin sulomg formlarindan bihabersin yine de kafa atmaya gidiyorsun. Katakuri ile Jack'in dovus tarzi da farkli Katakuri Jack gibi kafa atmaya gitmeyecek ki. Rakibini olcecek ona gore kendini ayarlacak. Ben Katakuri'yi alacaklarini dusunmuyorum.
kaido'nun tayfasında katakuriyi alabilecek belki sadece king vardır
 
Başlarında kaptan dencek adam yoktu. Savaştıkları tek kişi Kiado değil sonuçta. Koskoca Yonkou tayfası. Kinemon ve Momo olmadan samurayları da toplayamazlardı. E zaten öncesinde Neko ve İnu Kinemonları bekliyodu. 10 kişiyle koca tayfa devrilmez
Nasıl bu kadar yanlış anladın yaw.......
Onlar çok güçlü diye ağlıyor Kaido :artiz: En olmadı dayak yerler yenmek için nolmuş
Kaido örümcük fobisi ile yüzleşen 15 yaşındaki bir bağyanefendi moduna geçti. Bu tür tepkiler çok normal.........
 
Orası oyle ancak yaşın getirdiği zorluk var. O tayfadaki herkes odenin güç olarak gerisindeydi. Oden kaidoyu yenemediyse ozaman simdide yenemez muhtemeln cunku yerinde saymıyor. Kimse kaido gibi adamların eli bos durmuycakya
Önce Oden’i yonko sınıfına koymak lazım.Oden rahat bi şekilde yonkodur.Wb’nin çoluk çocuk tayfasıyla Roger ekibince denk gitmesinin tek sebebidir.Üstüne Kaido’yu kesip çift atacakken aptallığına yeniliyor.Tayfa Yonko yenemez zaten.Oden katıldığında rahat bir şekilde alırlar ama.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık