Kin'emon 2 kere kesti Kaidoyu bilmem farkında mısın vücudu ateş değil.20 sene önceki Kinemon'un ne kadar güçlü olduğunu biliyor musunuz? Şahsen ben pek bilmiyorum. Bunun dışında; Kinemon ateş saldırısını ateşle durduruyor. Kiku ise yıldırım saldırısını (ısı (yüksek termal enerji) + ışık) kar (düşük termal enerji) ile durduruyor. Enel o kadar güçlü olmasına rağmen Luffy doğal düşmanı olması sebebiyle yenebilmişti mesela.
Kaido'nun tekniğine gelince fiziksel bir saldırı gibi duruyor.Meyve kaynaklı bir saldırı değil tokmağı kafaya yerleştirmeli bir saldırı bunu elektrik kar olarak açıklanacak durum olmayacaktır bölümde göreceğiz nasıl durdurduğunu.
Bundan 20 yıl önce sahipleri adaya dönene kadar adayı orochi çöpünden koruyamayacak kadar zeka ve güçten yoksun bir karakter. Bu seride güç dengesi namına bir şey kurmak pek mantıklı değil zaten de, 20 yıl önce yanlarında korsan kral olup gelmiş tayfadan Oden ile birlikte dümdüz olup şimdi gelip delik deşik edersen o karakteri mantık almaz bunu.
Komik olmayın mangaka kılığına girmiş soytarı için.

Hiçbir şekilde böyle yansıtılmadı yahu adam. Chill adam dediğin gözünün yaşına bakmadan çocuk öldürüyor, pat diye Orochi'nin kafayı kesiyor. Akainu ne kadar chillse bu da o kadar chill. Hemen her sahnesinde adam bağırıp çağırıyor, adamın gözleri gözükmüyor kaşlarını çatmaktan. Mimikleri olsun, yaptıkları olsun hep cani ve agresif biri olarak yansıtıldı.

