Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Boys (2019-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 135 92.5%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 11 7.5%

  • Kullanılan toplam oy
    146
O sahne benim de çok gözüme batmıştı. Dizi için bir hataydı direk orası. :/

Diğer olaysa Homelander'ın dünyanın en güçlüsü olmak gibi bir hedefi yok. Zaten bildiğimiz evrende kendi de biz de biliyoruz ki dünyanın en güçlüsü. O adam sevilmek istiyor, gözde olmak istiyor. Küçük gördüğü insanlar tarafından takdir edilmek istiyor.
Benimde gözüme Hughie’yi arabayla hastaneye götürürken Butcher gidebildiğim kadar hızlı gidiyorum demişti. Ondan sonraki sahnede ön camdan çekilen sahnede arabanın gidişi sürüş tarzı falan sanki keyif sürüşüne çıkmış gibi.

Mobilde Spoiler butonunu bulamadığım için spoilera alamadım, yönetici arkadaşlar el atarsa daha iyi olabilir. Biraz içimi dökeyim.






2. Sezon finalini hiç beğenmedim, batırmışlar resmen.

1. Maevenin uçma veya ışınlanma yeteneği yok ama ne hikmetse kimse farketmeden her yerde bitiyor.

2. Maeve Wonder Woman çakması olarak hayvan gibi güçlü, lal çekik karı da milletin yüzünü koparacak kadar güçlü ama ne hikmetse ışıklı hatunla 3ü birleşmesine rağmen Stormfronta doğru düzgün hasar veremiyorlar.

3. Stormfront ve Homelander, hawkeye olup Butcherı eliyle koymuş gibi yakalıyorlar.

4. Homelanderın çocuğu, Torikodaki Derousun çok boyutlu lazeri gibi lazer yollayıp Stormfrontun kollarını bacakları koparıyor ve onu baştan sona kızartıyor ama Stormfrontun elinin altında olan annesinde ısıdan pembeleşme bile yok.

5. Stormfront kızartıldığı esnada Butcherın karısınin nasıl şah damarınin koptuğu anlaşılamıyor.

6. V bileşeni zaten uyduruk bir şey. Serum aynı olmasına rağmen kime versen farklı güç çikıyor. Bu açıdan Şeytan Meyvesinden bile daha temelsiz. Hikayeye kahramanları sokmak için uydurulduğu açik. Burada bile milletvekili karıyla hapisten kaçan kel kadının güclerinin aynı olması ögggghhhhh dedirtiyor. Bari yapıyorsunuz, tutarlı olsun.
3. Homelander’ın duyuları gelişmiş. Oğlanın ışınından çıkan sesten sonra gelmese asıl saçma olurdu. Bekledim gelecek mi diye geldi. Stormfront ise uçarken gündüz gözüyle siyah ceketli butcher’ı hareket halindeyken görebilmesi imkansız değil.
1. Homelander’ın uçtuğu yöne koşmuştur xd.
2. Stormfronta homelander’ın lazeri bile az zarar veriyor.

Hughie comic’te çok çirkin. Sırf bu yüzden okumayacağım.
 
Homelander ve Butcher iki efsane karakter resmen. Diziyi sırtlamış götürmüşler bu performansla senaryo dandik olsun yine izlettirir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık