Maeve biraz çökmüş gibi duruyor. Starlight ise erik gibi.Maeve'in lezbo arkadaşı olsa idi sevişirken öldürürdü muhtemelen Starlight'ı...
Maeve biraz çökmüş gibi duruyor. Starlight ise erik gibi.Maeve'in lezbo arkadaşı olsa idi sevişirken öldürürdü muhtemelen Starlight'ı...
Bu arada çizgiromanda tüm supe'ların uçuyor olması lazım, Teenage Kix bile uçabiliyordu. Bizimkilerde o yetenek var mı bilmiyorum.
Evet, ama Black Noir'in hikayesi farklı ilerleyecek muhtemelen.Black Noir’i de katmıştın.
Doğrudur ben daha karşılaşmadım uçamayanlarla. Serinin başlarındayım, Smoker çeviriyor diye askıya aldım bekliyorum.Uçamayanları da var çizgi romanda.
Vücudu güzel yapılandırmış.Anlı da aynı boa gibi saç olmasa 4.hava alanıSonradan estetik falan olmuş herhalde bu kadın..
Allahım şu gülüşün güzelliğine bak...
Çok kısmışlar.Ve yumruk=lazer mi oluyor ? Kadın lazer yerken zevk alıyordu.Hızlı yenilenmesi vardı da büyük ihtimal öldürmek için es geçmişler.Gücünü kısmışlar. Çizgi romanda Homelander'a denk güçte olan tek karakterdi.
Dizi çok farklı ilerliyor. Mesela çizgi romanda Translucent olarak gördüğümüz görünmez adam hiç yok.Çok kısmışlar.Ve yumruk=lazer mi oluyor ? Kadın lazer yerken zevk alıyordu.Hızlı yenilenmesi vardı da büyük ihtimal öldürmek için es geçmişler.