Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] The Boys (2019-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 135 92.5%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 11 7.5%

  • Kullanılan toplam oy
    146
En çöp güç Allah'tan normal insan bedeni yok da oradan kurtarıyor. Milletin gözüne lazer tutan bebelerden farkı yok, üçüncü sezon inanılmaz büyük bir enerji kaynağından güç çekip şov yapar ama. O sahneyi bekliyorum.
Normal bedeni olsa bizim helal süt emmiş Hughie Campell güneş gözlüğü takıp kızı dövebilse şaşırmam.
Homelander küçükken ağlardım yetişkin olunca aglamıyorsun demişti bölümün içinde Ryan a . Stormfront ölünce ağlamaklı oluyor ama ağlamiyor. Adam kendini sıka sıka içine ata ata balataları yakmış.

Dizi Homelander ı > Çizgi roman Homelander ı . Ucuz sosyopat değil dizideki.
Dizi bence genel olarak da çizgi romanından daha iyi gidiyor şu an.

Her karakter renkli ve hiçbir şekilde sıradanlık hissi yaşamıyorsun.
Frenchie’yi görünce ayrı bir mutluluk yaşıyorum ordan Mothers Milk’e geçince farklı duygular yaşıyorum yani anca bu kadar iyi cast seçimi yabılabilirdi.
Genelde dizi uyarlamaları çizgi romanının altında kalıyor veya fazla domine edemiyor ama burada risk alarak ve değişiklikler yaparak mükemmel iş çıkarmışlar.
 
Barbie’nin vahiy ışığı yollamaktan başka özelliği yok mu ya:/
Kadının vurduğu geri kalkıyor sanki adamı sadece yere düşürüyor da hasar vermiyor gibi görünmesi beni baya rahatsız etmeye başladı.

Bu arada Queen Maeve gelmese hem Stormfront hem Homelander bizimkileri dümdüz ederdi.
Bi beklenti var ondan ama her karşılaştığı kahramandan dayak yiyor, tam vasıfsız çıktı. Butcher da ne boktan bir gücün var senin diyordu zaten :D Bi kör etme gücü var ama hiç kullanmadı şu ana kadar, Homelander'ın gözünü kör eder de artık lazer de atamaz diye teori atmıştım ortaya ama tutmaz gibi :/
 

Ruh hastası aynı sahne içerisinde hem hayvan gibi güldürüyor hem adamı dumur ediyor. Dizinin ne kadar özel bir yapım olduğunu gösteren sahnelerden biri daha bu arada. Sjw dalgasına boru gibi geçirirken süper kahraman filmi izleyen çoğu insanın aklından geçen ve gerçekte olsa şöyle olurdu dediği sahneleri direkt dayıyor ekrana. Tatava yapmadan olayın akışı içerisinde olabildiğinde doğal ve gerçekçi.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık