Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Dün "The Man in the High Castle" ilk bölümünü izledim. Baya ilgi çekici başladı dizi. Devamını getiririm herhalde.
 
Boys 2*8'i seyrettim. Yalnız aklıma bir soru takıldı.Meclis üyesi bu hafta kilisenin başkanını öldürüyor, kafasını patlatarak. Buradan öğreniyoruz ki geçen bölümdeki katliamın sorumlusu o. Kilise başkanını öldürürken gözleri değişiyor. Anladığım kadarıyla odaklanmak için falan yapıyor. Yani gücünü kullanmak için bunu yapması gerek anladığım kadarıyla. Ama geçen haftaki sahnelerde bu tarz bir şey yoktu. Nasıl oldu, anlamadım şimdi.
 
The boys güzel sezon finali yaptı. Billy çocuğa kendi yanında bakar diye düşünmüştüm ama CIA’e verdi. Bütün sezon yan hikaye deep’i gösterdiler adam sezon sonunda da sezon bası nasılsa dımdızlak kaldı.
 
Battlestar Galactica bitti....... Kapanışı Jimi ile yapmaları zaten yeterince duygusal durumda olan beni paramparça etti........

Dizide en uyuz olduğum kısım 50k insan kalmışsın, afedersin götünde cylon bağırıyor ama bizim saphienslerimizin uğraştığı fındık büyüklüğünde insani* sorunlar. Hele hele her fırsatta uygar toplum saçmalıkları...... Entrika ve duygusalkeko31 durumlarında pcyi yumruklayasım geldi.
Dünya'yı o şekilde değil de 21.yy insanlarını görseydik. Bir sezon temiz konu da çıkardı. Gerçi böyle bir kapanış da tatlı oldu...
Keşkem birkaç detayı da açıklasaydılar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık