Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] One Piece'in En Gizemli Olayı

Gizemli Gördükleriniz ?


  • Kullanılan toplam oy
    318
O teorileri nereden bulabilirim?
Aradan geçen yıllarda ne gibi ekleme veya düzenlemeler yapıldı çok vakıf değilim ama teori genel çerçevesiyle şu şekilde: Miras Alınan İrade, "One Piece"
Bu arada örneğin Pangaea Castle gibi name drop'lar bu teorinin inşa edilmesinden çok daha sonra gerçekleşti. Bu isme ilişkin de şöyle bir SBS sorusu var:
D: Odacchi, I have a serious question. The name of the castle shown at Mary Geoise, “Pangaea Castle”, was it possibly named after the ancient continent where all the other continents were pieced together like a giant puzzle. In other words, isn’t that where ONE PIECE is? I think the fact that Pangaea castle is located in the centre of the world is consistent with this. P.N. Shock Ninja from Somewhere

O: Pangaea Supercontinent. The giant continent from long ago formed from the fusion of all the continents. I definitely borrowed the name, as for the meaning…? I won’t tell. Lol.

Benim için en gizemli olay Enel'in kapak hikayesinde Dr. Tsukimi Ay'ı izlerken Ay'da gerçekleşen patlama, orada bir timeline şaşırtmacası olduğunu ve o olayın Kayıp Yüzyıl'ın başlangıç noktasında gerçekleştiği düşünceme tutunuyorum hala. Bakalım, inandık buna yıllardır.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık