Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Birinci Komutan

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    122
En dengeli tayfa olarak lanse edildiği için Ben Beckman diyorum Ben tayfaya verilen ünvan ile yonkoya en yakın sağ kol olarak görülmelidir
 
Öyle diyenler var ama Oda dedigimiz adam kanlı canlı heriflerin bile dövüşlerini çizmekten aciz görünmeyen adamların dövüşün nasıl çizecek? İşin esprili şakalı kısmını bir kenara koyduğumuzda da hiçbir şekilde yerine oturmayan taşlar karşımıza çıkıyor. Sonuç olarak arkası dolu olmayan bir teori bence.
Teori gibi değil ya benimkisi, hani şu zoroyla dövüşecek zoronun ideali yüksek o zaman şu güçlü olmalı diyemeyiz çünkü ne olacağı belli olmaz demeye getiriyorum.
 
Beckman direk Yardımcı Kaptan diye geçiyor. Rayleigh gibi özel biri olduğunu söyleyebiliriz. Diğer yonkolarda böyle bir şey yok.
 
zoronun nihai rakibi mihawk ama bence zoro ile mihawk karşılaşamayacak. mihawkı birisi indirip en güçlü kılıç ustası olacak zoro da mihawkın intikamını alacak:) belki shiryu indirir ama sanmıyorum, onda o kapasite yok.
 
Teori gibi değil ya benimkisi, hani şu zoroyla dövüşecek zoronun ideali yüksek o zaman şu güçlü olmalı diyemeyiz çünkü ne olacağı belli olmaz demeye getiriyorum.
Bu işin matematiği 2*2=4 kadar net bir şey ama. Seride sürekli yukarı doğru ivmelenen bir güç grafiği var. Hele bu saatten sonra o grafik hiç fire vermez Zoro için. Şimdi bu grafikte atıyorum Zoro Wano'da King'le karşılaşsa Shiryu ondan daha mı güçsüz olacak ? Hayır. Zoro'nun 3 rakibi kaldı en az yonkou olmasına. Bu 3 rakipte bu seviyeye çıkması için rakiplerinin olması gereken seviyesi belli zaten. O seviyelerin aşağısı Zoro'ya uymaz.
 
Bana kalırsa Marco en güçlüsüdür ama milletin Beckmann'dan bu kadar şey umuyor olmasının sebebi Shanks'ın tayfasının en dengeli tayfa olduğunun açıklanması ve fiziksel güçte Beckmann'ın neredeyse Shanks'a eşit olduğunun söylenmesi. East Blue Sagadaki en zeki adam olduğu da söylenmişti sanırsam. Shanks'ın balon olduğunu düşünüyorum ama Beckmann bayağı güçlü olmalı bu beklentiyi karşılamak için.
İlk olarak Shanks'ın en dengeli tayfaya sahip olması Marco'yu bağlamıyor.

İkinci fiziksel denkliğe dair bir şey hatırlamıyorum ben maalesef.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık