Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 991 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kpss 2020 sorularını hazırlayan ekipten birini bulduk. Bir dilin ırzına nasıl geçtim temalı şeyler işte

Seri başından beri haki vardı. Shanks'ın daha ilk bölümlerde kullandığı şeye sonradan eklenmiş muamelesi yapmayalım. Oda'nın MF'de yaptığı büyük mallıktır ama haki başından beri planlanan bir güçtü zaten.
Kral haki ile hayvan kaçıracağına haydutları bayıltsaymış keşke.

Yoo vardı. Shanks kral haki ile hayvan kaçırdı. Aynı shanks kral haki ile milleti bayılttı. Gökyüzü adasında mantra olarak ayrıntılı gördük. Sabondide sentamaru ileri seviye haki kullandı. Gene orada ray 3 kere kral haki patlattı. Aynı ray kılıcına haki kaplayıp kizaru ile dövüştü. Shanks savaşta ileri haki ile magma durdurdu. Biz manga okurken buralarda olan şeyin haki olduğunu biliyorduk. Sen bilmiyorsan resimlere bakıp geçtiysen o senin sorunun.
O bölümlerde ismi geçmemiş şeyi okurken nereden öğrendin? Son verdiğin örneklerin hepsi MF arcına giderken olan şeyler yani 2 yıl aradan önceki son aksiyonlar. Oralarda hakinin işlenmeye başladığını söylemiştim zaten. Mantra olayında da görüş hakisine uymayan birçok nokta var ama neyse.
 
Kiku'nun falan Kaido deldiği yerde hiçbir şeyi imkansız görmemek gerek. Bana göre de teke tek çizme gerçi. Yinede imkansız değil almaları.
Bu adamların artık komutanlarla dövüşmeleri lazım.Eğer seri sonları tahmin edildiği kadar güçlü olacaklarsa bu şart artık.Wano başladığından beridir sondan bir önceki arc olduğunu düşünüyorum ana arc olarak.Son arcta 3,4 tane p.up gelmeyeceğini varsayarsak burada gelişimler zorunlu olmalı bana göre.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık