O işin ayrı kısmı ama beraber filan birilerini devirsinler#indiremezler.
O işin ayrı kısmı ama beraber filan birilerini devirsinler#indiremezler.
Tek başlarına indirebilcek güçleri yok... süit ve enma yeterli değil gibi duruyo eğer bi anda kendi seviyelerinin 2 katına çıkmayacaklarsaGeçen arc Luffy 2 komutan indirmişti bu arc Zoro-Sanji komutan indirmeden ayrılmazlar. Hiç kimse tatmin olmaz.
Valla Toei sağolsun suitle Page1 e saldıran Sanji sanki hayatının en güçlü saldırısını yapar gibi abarttı animasyonda ben bile inanmıyorum o sahneden sonra suitin Queeni indireceğineTek başlarına indirebilcek güçleri yok... süit ve enma yeterli değil gibi duruyo eğer bi anda kendi seviyelerinin 2 katına çıkmayacaklarsa
Sende bile inanç yoksa libido lobisi bitmiş bitmiş püüü Zoro avatarıyla ben mi kurtarsam lobiyiValla Toei sağolsun suitle Page1 e saldıran Sanji sanki hayatının en güçlü saldırısını yapar gibi abarttı animasyonda ben bile inanmıyorum o sahneden sonra suitin Queeni indireceğine
Onunla bitirmez de ya Black Maria ya da Page One ve Ulti'yle karşılaşacak.@killz0ne senden nefret ediyorum Emrah aklıma Sanji vs P1'i soktun. Ya onla dövüşüp arcı bitirirse diye korkmaya başladım.
Ne güzel takmıyordum artık Sanji'yi.