Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Hasır Şapkalar'ın Wano Sonu Geleceği Seviye

Lufffy amiral
Zoro amiral adayı
Sanji YC3
Jinbei şu an ne olduğunu bilmiyoruz ama Sanji'den şu an için güçlüdür Zoro Sanji arası bir şey olur YC2 ile3 arası
Franky,Brook ve Robin Oven seviyesi( Robin belki bir tık altı) (Güç sıralaması da yazdığım gibi olur kanımca)
Usopp Nami bunlar support her şey olabilir. Usopp Haki açtı kairosaki den silah yapmış olsa ve bir silahlanma filan açsa bir anda YC4 seviyesine çıkabilir inşallah da olur. Nami yukarıda belirtildiği gibi Zeus kalsın kafi onun işi savaşmak değil Zeus ile birlikte yeterince ölümcül
Grubun jokeri Chopper. Gemide B.M tankladı bu kızan ve daha yaşı kaç... Sıkı bir eğitim ile (Ver Garp'ın yanına Smoker bir üst rütbesine çıkarken Chopper amiral cüppesi giyiyor olur.)
 
O sopayı kullanmak zeka ister. Luffy ya da zoro'ya verseydi ondan sıcak balon bile çıkartamazlardı. Ayrıca timeskip öncesi oda usopp için en zayıf üye diyordu ki bunu dediği zaman nami yine usopp'nun yaptığı aleti kullanıyordu.
O sopayı kullanmak 1 zeka isterse, sıfırdan yapmak 3 zeka ister.
Usopp zeka (savaş stratejisi) konusunda net önde zaten . Nami'nin bütün yapacağı saldırıları da kolaylıkla ön görebilir. Ama Nami Usopp'un ani ve çeşitli, değişik saldırılarına ne kadar ayak uydurabilir bilmiyorum.
Hele ki araya 500 metre falan koyarlarsa Usopp işi eğlenceye vurur.
Matematiksel işlem yapıyormuş gibi direkt 'şunun gücü 10, diğerinin 9 o yüzden bu yener' de demeyelim. Karakterlerin kimle, nerde vs attıkları çok önemli değişkenlerdir. Normalde Nami daha güçlü olsa bile - ki öyle düşünmüyorum - Usopp'la olan vs de net Usopp daha avantajlı ve favori olan taraf.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık