Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Donquixote Ailesi vs. Beyazbıyık Korsanları

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    187
Birileri zamanında korsanlar kralı ile kapışmışken, diğerleri hasır şapkalardan ayar yiyor.
Roger vs WB'nin Garp vs Çinjao gibi olmadığını kim iddia edebilir? Shanks Mobby Dick'e çıktığında da WB ile ikisini başbaşa bırakıyorlar, Marco Krala ulaşmak o kadar kolay değil diyemiyor. :/
 
Hakiyle gök yaran adamların Law'ın parmakların da oynayacaklarını hayal edemiyorum nedense :D
 
Law Marco'u tutupta çocuk gibi oraya buraya ışınlayamaz.:)
Law'ın birisini ışınlayabilmesi için gereken şartlar şunlar;
1- Room içinde olacaklar
2- Law'ın yeteri kadar enerjisi olacak
3- Yer değiştireceği bir madde olacak ya da rakibini kendisi ile yer değiştirecek

Bu şartlar dahilinde herkesin yerini kendisiyle veya bir maddeyle değiştirebilir. Tek istisnası Logia olabilir, şu ana kadar örneğine rastlamadık çünkü
 
Sen hatırlamıyorsun diye yok mu sayılıyor? Law kendi ağızıyla sınırı olduğunu söylüyor. Kavga balıklarını tekleme durumu varken, gücü tükendiği için kullanmadığından bahsediyor.
Öyle bir sahne yoksa, yer değiştirme konusunda, değiştireceği kişiler açısından bir sınırı yoktur diyebiliriz. Gücü yada artık enerjisi yettiği sürece herkesin yerini değiştirebilir.
 
vay arkadaş koca yonkou tayfasını itin gtüne soktunuzya daha ne diyim. şuan koyu fan olanlar, wb tayfasının gücü belli olunca dönerler yine ve hiç bu lafları etmiş gibi konuşurlar.(dof olayında gördük,marco vs sanji tekme gücünde de gördük, sırada bu konu var hadi hayırlısı)
 
Meselenin güç olmadığını anlatmanın başka yollar varmıdır acaba. Jozu kocaman dağ gibi buzu alıp atabilir ve Sugar'da 1 salkım üzümden fazlasını taşıyamayabilir. Böylesine kıyas bile kabul edilemeyecek güç farkı olmasına rağmen Sugar bir "yardım" ile onu tekleyebilir. Tıpkı Trebol'ün adamları tutup Sugar'ın dokunması gibi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık