Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roronoa Zoro vs. Magellan

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    200
Ben de şaşırmam. En kötü komutan seviyesindedir. Yinede ortada net bir durum yok.
"Dövüş için güçlesense, şurdan şu olsa, burdan bu gelse... Zaten Zoro seri sonu Deiku olacak, seri için önemini büyük, bu sebeple Zoro alır." Diyemiyorum çünkü bence vs.nin mantığı o an mevcut olan güçleriyle karşılaşmaları. Yani farazi güç aratışları yapılmadan düşünülmesi lazım. Mevcut durumda da dövüş içinde gelişmeyeceği ve ilerde Deiku olacak olması nedeniyle havadan eklenen +458484849 güç artışını hesaba katmadığımdan Zoro'nun şuanda alamayacağını düşünüyorum.
 
Zoro zehri yese bile kendi inmeden önce her türlü indirir Magellan'ı. Zehri yese bile ilk düşen dövüşü kaybeder. Örnek Luffy vs Croco. Beraberlik diye bir şey yok öyle.
 
Ya aynı mangamıyı okuyoz yoksa sen resimlere bakıp bunun rüyasınamı yatıyon kardeş. Magellan koydu postayı Shiryuuya sonrada tıkdı kodese, tabiki eşit gösterildiler ama impeldownun içinde kapalı alandan dolayı Magellanın avantajı var. Hem Shiryuu power up aldıya görünmezlik meyvesiyle geçmiştir heralde Magellanı. Odanın Zoroya veridiği bi ayrıcalık yok bak Shiryuu birinci kumandan bile değil, gözünde zoroya bi rol biçmişsin gerçeklere dön lütfen. :ühü:
Magellan'ın Shiryu'yla dövüştüğüne dair mangada bir ibare geçiyor mu önce ona bir bakın isterseniz @Marco the Phoenix ile birlikte. Çünkü benim bildiğim kadarıyla öyle bir hadise olmuyor.

Shiryu'nun kaçıncı komutan olduğu önemli değil. Shiryu Zoro'yla karşılaşacaksa tayfadaki en güçlü komutan Shiryu'dur.

Sakin ol Ezik kelimesini dalgasına söyledim. Ama Magellandan korkuyormuş ben napayım. O korktuğu için ben mi suçluyum ? :flaugh: "Even if many considered them equals, Shiliew definitely feared Magellan" abi okudukça sevinç kahkahalarına boğuluyorum :D İşteee bu zorici fanını yendin ŞAH-MAT diyorum kendi kendime jdkemdmd
Zoro fanı olmak rakibin bittiğini düşündüğü anda rakibine tek atmaktır kardeşşş. Sen istediğin kadar Sbs'ye bakabilirsin. Ben mangaya bakarım. Mangada da dövüştüklerine dair bir ibare yok. Zaten korkuyor tarzındaki bir bilgi mangakanın kendini yalanlamasadır. Oda bu zamana kadar kime "bu adamlar denk" dediyse iki tarafın aleyhine de bir şey söylemez. Bakınız; Roger-Wb, Mihawk-Shanks. Söylese de iplenmemesi gerekir. Zira sen iki adama denk dediysen korktu, dövüştüler yenildi tarzı bir söylem anlamsız ve mantıksız olur. Buna anca aradığını mangada bulamayan ve bulduğunu da zafer argümanı sayan kişiler inanır. Bilmem anlatabiliyor muyum ? :)
 
Nerde o eski zorocular. Eskiden olsa bu sonuç böyle çıkarmıydı yıkılmıştı ortalık şimdi
Sanjiciler ele geçirdi diyorum kimseye inandıramıyorum.

Dövüş için şunu diyeyim 2 yıl önceki haki görmediğimiz karaktere karşı çok rahat Zoro derim ama güncel hali ile ilgili görmeden bir yorum yapamam. Yani Magellan şu an daha güçlü olabilir.
 
Küçük civcivler her yerde bunlar en başta Zoro fanları şöyle, zoro fanları böyle diye diye milleti korkuttu. Zoro sevmek isteyen gizleniyor artık.
Şuan için Zoro ön planda görüyorum hani yan karakterlerin o kadar gelişeceğini sanmıyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık