Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece "magazine"

Ne alakası var la konuştuğumuz konu ile yenilmesinin :oleyo2:,

Allah iyiliğini versin ya ben de Ace Reis çoluk çocuk kullanmaz nerede geçti bu diye etrafa bakınıyorum.
Yok reis çoluk çocuk değil Ace hani WB'ye hiç bir zaman düello ile değil de suikast ile öldürmeye çalışması var ya uykusunda, arkadan saldırarak falan hatta bunun üzerine Deuce, "Sen benim yegane kaptanımsın, Ace. Ne tür bir yaşamak istiyor olursan ol senin peşinden gelmek istiyorum. Lakin WB'yi öldürmeye çalışmak istiyorsan bunu açık bir şekilde yapmalısın. Beni sana ihanet ettirme." diyor ya bende Ace'ten öğrenmiştir Luffy dedim böyle numaraları. :D
 
Karakterler geneleve gitmesin de bize mi gelsinler???


Sen mangayı tekrar oku bence. Sanji kendi hayatını kaç kere feda etmeye çalıştı hem tayfa için hem zoro için. :)
Sanji hakkında yazdıklarımda biraz dalgaya almış olsam bile iki yıl ara öncesinde favori karakterlerimden biriydi.Keşke eskisi gibi olsa ama Oda Sanj'yi Yamcha benzeri bir karaktere çevirecek gibi.
 
Yok reis çoluk çocuk değil Ace hani WB'ye hiç bir zaman düello ile değil de suikast ile öldürmeye çalışması var ya hatta bunun üzerine Deuce, "Sen benim yegane kaptanımsın, Ace. Ne tür bir yaşamak istiyor olursan ol senin peşinden gelmek istiyorum. Lakin WB'yi öldürmeye çalışmak istiyorsan bunu açık bir şekilde yapmalısın. Beni sana ihanet ettirme." diyor ya bende Ace'ten öğrenmiştir Luffy dedim böyle numaraları. :D
Konu ile alakası yok :artiz:

red bunlar seni sanji hateri sanıyorlar.
Haksız da sayılmazlar hani :ehe:

Şaka maka Luffy, Sanji Hateri olduk çıktık, Allah belanı vermeye Oda :ühü:
 
Sanji hakkında yazdıklarımda biraz dalgaya almış olsam bile iki yıl ara öncesinde favori karakterlerimden biriydi.Keşke eskisi gibi olsa ama Oda Sanj'yi Yamcha benzeri bir karaktere çevirecek gibi.
Sanmam, 2 yıl önce ne yapıyorsa hala aynısını yapıyor. Olumlu yada olumsuz. Önceden de Oda Sanji'yi boş mizahıyla harcadığı yerler oluyordu şimdi de, önceden de Oda Sanji'yi önemli noktalarda kendini göstertip havalı bir şekilde birilerini kurtartırıyordu şimdi de.
 
Sanmam, 2 yıl önce ne yapıyorsa hala aynısını yapıyor. Olumlu yada olumsuz. Önceden Oda boş mizahıyla harcadığı yerler oluyordu şimdi de, önceden de Oda önemli noktalarda kendini gösterip havalı bir şekilde birilerini kurtartırıyordu şimdi de.
2 yıl öncesinde bu kadar boş mizah ürünü olmuyordu.Ne olduysa Okama adasına düştükten sonra oldu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık