Üye silindi 5781
Hem geneleve gideriz hem de sağ kolla çarpışırız. Bizim de tarzımız böyleHayır bir de bu adam'ın tayfa üyelerinden biri savaş'ın ortasında genelev arıyoken neden biz luffy savunmaktan utanıcaz onu da anlamadım.
Hem geneleve gideriz hem de sağ kolla çarpışırız. Bizim de tarzımız böyleHayır bir de bu adam'ın tayfa üyelerinden biri savaş'ın ortasında genelev arıyoken neden biz luffy savunmaktan utanıcaz onu da anlamadım.
Çamur atma Reis'e 30mlik çar.Ace'ten kapmış yapacak bir şey yok
Problem yok zaten ama sen nasıl yedirebiliyorsunuz diyince bende ona göre örnek verdim.Hem geneleve gideriz hem de sağ kolla çarpışırız. Bizim de tarzımız böyle
Çamur atmıyorum Roman'ı öyle diyor Ben San Andreas oynamaya gidiyorum gelirim tartışmaya birazdan.Çamur atma Reis'e 30mlik çar.
Reis öyle yüce bir çar ki anca böyle canon olmayan şeylerle gelirsin, bak bizim burada yazdığımız her şey mangada olmuş. Artı ne diyor Romanda hatırlayamadımÇamur atmıyorum Roman'ı öyle diyor
Mağazine sen inanıyorsun hacı manga'da 100 kere yenildiği gerçeği yazıyor mesela Biz burada senin kabul ettiğin magazinin romanın'dan bahsediyoruz Ace'i yenerken meyve gücü bile kullanmayan WB'den Güneş balçıkla sıvanmaz sen kabul etmedin diye de gerçekler yalan olmazReis öyle yüce bir çar ki anca böyle canon olmayan şeylerle gelirsin, bak bizim burada yazdığımız her şey mangada olmuş. Artı ne diyor Romanda hatırlayamadım
Ne alakası var la konuştuğumuz konu ile yenilmesinin ,Mağazine sen inanıyorsun hacı manga'da 100 kere yenildiği gerçeği yazıyor mesela Biz burada senin kabul ettiğin magazinin romanın'dan bahsediyoruz Ace'i yenerken meyve gücü bile kullanmayan WB'den Güneş balçıkla sıvanmaz sen kabul etmedin diye de gerçekler yalan olmaz
red bunlar seni sanji hateri sanıyorlar.Luffy olmuş Kaido, çoluk çocuk kullanıyor karşılaşmalarında siz hala Sanji deyin