Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Cilt 97 [16 Eylül 2020]

Bu aralarla 5 senede bitirebilirse op’u katletmesi lazım.
Araları boşver 200 bölümde OP bitecek olsa okuduğumuz bölümlerin en az%70'i beğendiğimiz üzerine çok konuştuğumuz bölümler olur. Dolu dolu geçer. Ve buna rağmen seride bazı detaylar ek mangalara bırakılır.

Ancak görünen tabloya göre şu an gayet standart ilerliyor. Daha önce de söyledim ben Netflix projesinin OP'un kaderini belirleyeceğini düşünüyorum. Oda tutmadığını görecek ve normal şekilde devam edecek. En az 250-300 bölüm daha çizer.

Bir mucize olur ve dizi tutarsa diziye genel hatlarıyla bir final verdirmek için seriyi yokuş aşağı itecektir. Daha sonra bazı detaylar için ufak bir seri çizebilir. Tabii büyük olasılık Netflix projesi kısmen beğenilse bile 2. sezonu gelecek kadar para harcanmaya değer görülmeyecek ve Oda'da bildiğimiz gibi devam edecek. Bu 5 yıl muhabbetlerine gülmeye devam edeceğiz yani. Tek istisnanısı One Piece'in Amazon'un Yüzüklerin Efendisi Dizisini gölgede bırakacak kadar sükse yapması olur. O zaman 4-5 sezon 10-15 milyon doları bütçeyle devam ettirebilirler. O zaman Oda'nın eli mahkum..
 
Bu aralarla 5 senede bitirebilirse op’u katletmesi lazım.
Sanmıyorum, serideki çoğu gizem birbiri ile bağlantılı zaten. Misal Vegapunk ortaya çıkınca Şeytan Meyveleri ve Hükümetin gizli deneyleri kafadan çözülüyor, bunun ucu Hükümete dokunduğundan illa ki Devrimcilere ya da Kayıp Yüzyıl ve Im'e bağlanıyor. Poneglyph'ler desen onlar da Kayıp Yüzyıl ve Hükümet ile bağlı. Aslında hepsi temelde büyük bir gizemin ufak parçaları.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık