Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 990 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bölüm kötü değil. İyi hatta.

Biz sona erdik sanırım. Uzun zaman okumak izlemek bayıyor olsa gerek. Toplu okunduğu zaman daha güzel gelebilir göze
Bölüm güzel la zaten öyle tırt bölüm demezsin yani. Toplu okumak her zaman daha güzel gelir ama seri düzenli olarak çıksa insanlar şimdikinin yarısı kadar bile söylenmez beğenmedikleri bölümlere. O bekleyiş ve belirsizlik adamı yoruyor
 
Eğer ciddi anlamda Eiichiro Oda kafasında böyle bir şey planlıyorsa , One Piece'i bırakan izleyiciler kısmına beni ekleyebilirsiniz.
G*tü boklu bir balık gelip 950 bölümlük bir kökü kazıyıp kendi kökünü yerleştirebiliyorsa diyecek bir şey yok zaten.Spoiler'lara tam bakmadım live reaction için ama Luffy-Zoro-Jinbei panelini gördüm.
Üzüldüm şahsen , Sanji adına o kadar fazla seçenek varken onu defalarca rezil etmeyi seçip böyle b*ktan bir sayfa yazmış , çizmiş. Yazık gerçekten 990 bölümlük verilen emeğe.
Soğudum şahsen.
Oda Sanji’yi weak trio’ya atmadan rahatlamayacak herhalde. Adamdaki nasil bir nefretse karaktere karsi...
 
Zoro dövüşürken hasar almamış muhtemelen aşağı düşünce almış. Çünkü zaten olduğu yerden fırlayıp topuzu kesiyor. Galiba düşerken kafası kanamış bu bölümde akmaya başlamış gibi.
 
Sanji aşçılık+dövüşçülüğü ile Zoro fanlarına bu kadar korku saldıysa, bir de Zoro gibi sadece dövüşe odaklansa var ya...:D
Sen öyle diyon. bn de diyorum ki Sanji yeminini bozsa ellerini kullansa bırak kılıç kullanmayı mutfak bıçaklarla terör estirir. Öyle özel bir kılıca da ihtiyaç duymaz. Ama önünde çok büyük bir engel var işte. O da Oda.
 
İşte buuuu. O-tsuruyu unutmuşsun bu arada.
Jack, Queen ve King işlevsizine bir şey demiyorsa bilesiniz ki saygısındandır.. aradaki yaş farkından ötürü hürmet ediyor yoksa bunlara yağmurlu havada su vermez.
O zaman Asura Doiji, King ve Queen'i ekmek yer gibi yer ya da sütlaç höpürdetir gibi höpürdetir mi diyorsun?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık