Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

662: İki Güç Karşı Karşıya! Hasır Şapka ve Gök İblisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çoğulcu cümleler kullanmayın şöyle. Ben sadece daha dayanıklı olduğunu iddia ediyorum.
İnsanlık neden hep böyle anasını satayım, 2 taraf seçip bir tarafa yerleştiriyorsunuz kafanızda, şaka gibi. Şu son yorumlara bakıyorum, şu anda tartıştığınız adam Swordway, argüman yaratınca önceki tartışmacılara da çakıyorsunuz. Halbuki benim dediğimle adamın dediği şeyde tek ortak nokta daha dayanıklı olması. Diğer argümanlarını kabul ettiğim anlamına gelmiyor seninle tartışıyor olmam.
Zoro ile ilgili tartışmayacağım ulan bunda sonra bu forumda. Fanı da düşmanı da aynı mentalitede.
Bence bu tartışmanın en iyi meyvesini sen aldın inan bana :T
 
Beyler şöyle ifade edeyim.. Hepinize tek tek cevap verecek kadar vaktim olsa keşke ama yok şu an.. Hele ki biri Luffy'i Zoro'yla kıyaslıyorlar demiş :) Aman Tanrım bu nasıl mümkün olur ? Dünya'nın sonu geldi sanırım! :hoo::hhh: Dediği gibi bir şey de olsa bari.. Önce okuduğunu anlamak diye bir belirti göstermelisin arkadaşım. .
27 sayfa yorum var ve dediğim gibi konu dayanıklılık muhabbetinden çıktı, birine bir şey demeden önce onun ne demeye çalıştığını anlamalısın ''okuduğunu anlamak diye bir belirti göstermelisin lafını sana iade ediyorum. iyi forumlar
 
@sword way

Vergo'nun da dayanıklılığı gözümüze sokuldu.Smoker'dan,Sanji'den o kadar darbe yedi,hiçbir şey olmamış gibiydi adam.
Law'ınki hala gözümüze sokuluyor.

Bana ne yahu? Ne diyelim şimdi bu adamların bu özelliği ön planda bu yüzden Luffy'den daha dayanıklılar mı?

Tek vurgulanan Zoro değil.Luffy'nin dayak yeyip yeyip kalkıp dövüşmeye devam ettiği sahneleri herkes bilir.

Diğer şeyleri de anlatırım ama konuşmaya değmez şu cümleden sonra:

Bunlar seriden örnekler. Uydurmuyoruz. Demek ki neymiş ? Seri boyunca karakterlerin bazı özelliklerine, özellikle vurgu yapılmış ve bu özelikler de seri sonuna kadar değişmeyecek özellikler. Sen istediğin kadar yarın konusunda ne olacağı belli değil diyebilirsin. Haa şu da var.. Kimi konularda yarın konusunda ne olduğunu söyleyemem; haklısın. Ama bu o konulardan biri değil. 15 yıldır seride Luffy'nin gücünden, Zoro'nun dayanıklılığından örnekler veriliyorsa bu da yazdıklarımın kanıtıdır.

2 yıl önce öyleydi,hep öyle olacak DEĞİL,sen öyle olacağını düşünüyorsun sadece.Ve gene sen:

Bunu kaldıramıyorsunuz,zorunuza gidiyor diyorsun :D

Klasik bir soru vardır,Oda'nın asistanı mısın diye.Sen onu da geçtin yahu.Direk mangayı kendin yazıp,çiziyormuşsun gibi o daha dayanıklı olacak öyle vurgulandı hükmü veriyorsun,sonra da kabul etmeyenlere yok zorunuza gidiyor yok kaldıramıyorsunuz diyorsun :D

Zoro fanları neden sevilmiyor bir düşün derim.
 
Zoro ve zoro fanlarıyla aşırı biçimde dalga geçmek 2 senelik ara öncesinde kaldı.Artık zoro dalga geçilecek seviyede değil.Abartan ve hakeden fanlara gereken cevap verilir tabii.Ama bu cevabı da 2 sene sonraya göre vermek gerekiyor.

Adamı 2 seneden sonra ancak amiral durdurabildi.Güle oynaya adam kesiyor.Tam potansiyel kullanıp zorlanmadan üstelik.Monet,Hyouzu vs kimse onun seviyesinde değil.Pica da değil,tek yaptığı zoroyu yormaktı. :D Ayarı yedi suratının şekli değişti.

Zoro şu anda shichibukai olabilecek birisi.Ortalamanın altı olsa bile sonuçta ünvanı alabilir.Amirale ezildi jinbei gibi ezilmesine de yinede karşı koyabileceğini gösterdi az da olsa jinbei gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık